Tombolă aniversară şi multe alte surprize de ziua Nemira

+tombola-725p325

Astăzi, Nemira împlineşte 25 de ani de la înfiinţare şi cu această ocazie, am pregătit cititorilor noştri, multe promoţii şi surprize. Până la finalul acestei săptămâni, pe nemira.ro vă aşteaptă o reducere aniversară de 45% şi transport gratuit pentru orice comandă. Pe lângă asta, fiecare comandă din acest weekend, va fi însoţiţă de o carte cadou, Viaţa de poveste a lui A.J. Fikry.

Dar surprizele nu se opresc aici. În acest weekend (22-24 iulie), fiecare client care plasează o comandă pe nemira.ro este înscris automat la tombola aniversară Nemira 25. Premiul este un weekend pentru două persoane la Complexul Lac de Verde din Breaza. Întreg regulamentul îl puteţi citi aici. Dacă vreţi să aflaţi mai multe despre ce puteţi face weekendul de la complexul Lac de Verde, puteţi vizita site-ul lor. Vă spunem de pe acum că veţi avea parte de un decor superb pentru lectură şi mult golf în pauzele dintre cărţi.

Vă mulţumim că aţi fost alături de noi în tot acest timp şi vă invităm să sărbătorim împreună 25 de ani de plăcerea lecturii!

Câştigătorul tombolei este Vişan Maria Aura.

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *