Tu cât de tare te poţi speria? Intră pe nemira.ro şi vei afla

600p400

Îţi plac senzaţiile tari? Secretele, intrigile, tensiunea? Atunci poveştile noir şi mystery, thrillerele sau romanele poliţiste au adrenalina pe care o cauţi. Aşa că, săptămâna asta, fă-ţi plinul cu volume din colecţia Suspans semnate Stephen King, Raymond Chandler, Rodica Ojog-Brasoveanu, Peter James sau Pittacus Lore – în promoţia cu reduceri de până la 40%!

Sub Dom coperta Ca de fiecare dată, este momentul să vă facem trei recomandări, bineînţeles, pe lângă zecile de alte titluri de acest gen pe care vi le oferim la promoţie în această categorie. Vom începe cu Sub Dom, un roman care nu doar că a devenit bestseller internaţional, dar a şi fost ecranizat într-un serial ce va continua şi anul acesta. Povestea domului care separă locuitorii orăşelului american de lumea din exterior vă este, probabil, binecunoscută, iar dacă nu iată un eşantion de adrenalină pură care vă este livrat chiar de Stephen King: „Camerele de televiziune înregistrează totul. Îi observă pe orăşeni şi vizitatori cum îşi apasă palmele faţă în faţă, cu peretele invizibil între ele; îi văd cum încearcă să se sărute; examinează bărbaţi şi femei care plâng privindu-se în ochi; îi remarcă pe cei care leşină, atat sub Dom, cat si afara, si pe cei care cad in genunchi si se roaga fata-n fata, cu mainile impreunate.“

Pantofarul si moarteaCea de a doua recomandare, este una care realmente vă va face pielea de găină: romanul Pantofarul şi moartea. Ceea ce nu înseamnă că Sub Dom ar fi o simplă plimbare prin parc, dar iată premisa cărţii semnate Peter James: După balul de Anul Nou, o femeie e violată în drum spre hotelul său, la Brighton. Peste o săptămana, alta femeie e atacată. Agresorul face prăpăd şi, nimeni nu ştie de ce, pleacă şi cu pantofii victimelor. DIn fericire, detectivul Roy Grace îşi dă seama de asemănările dintre cateva crime comise în anul de graţie 1997 şi astfel apare în poveste Pantofarul. Bine, dar cine este el? Desigur, acest lucru nu vi-l putem dezvălui pentru că nu vrem să vă răpim plăcerea lecturii, dar important este că Grace şi echipa lui se trezesc într-o cursă infernală. Au la dispoziţie un timp limitat ca să identifice următoarea victimă şi să-i salveze viaţa.

DroodUltimul, dar nu cel din urmă titlu pe care vi-l recomandăm este un bestseller al celebrului Dan Simmons. În 1865, an în care autorul îşi trimite cititorul, Charles Dickens este un scriitor de succes. Se află în tren, cu o iubită secretă, şi nu stie că destinul îi rezervă o surpriză ce-i va schimba existenţa. Un accident care-l va proiecta într-o viaţă dublă. Iar din acest moment obsesii macabre ies la iveală: crime, cadavre, cripte sinistre. Astfel începe o incursiune tenebroasă şi fascinantă în adâncurile oraşului ce se ascunde în Londra subterană. Drood imaginează ultimii ani ai cunoscutului scriitor, încercând să elucideze enigme nerezolvate până în zilele noastre.

Vă dorim lectură plăcută şi, bineînţeles, vă rugăm să ne spuneţi cât de tare v-au speriat cărţile aflate în promoţie!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *