Un ghid pentru scena contemporană: Ghidul Routledge de Teatru și Performance

lansare.routledgeScena contemporană abundă în oferte creative; nume cu sonorități familiare îți trec zilnic pe la ureche; legendele se nasc uneori sub ochii noștri, după ce un eveniment sau altul a întrecut toate așteptările. Ghidul Routledge de Teatru și Performance listează pentru tine personalitățile și evenimentele fără de care această scenă nu ar fi ceea ce este și explică acele concepte care o definesc.

Editura Nemira vă invită la evenimentul de lansare al Ghidului Routledge de Teatru și Performance ce va avea loc  în holul Sălii Mici a TNB, sâmbătă, 3 noiembrie, ora 16.30, în cadrul Festivalului Național de Teatru

Ce este teatrul? Ce este performance-ul? Ce le conectează și în ce fel sunt diferite? Ce evenimente, oameni, practici și idei au dat formă teatrului și perfomance-ului în secolul al 20-lea? Și încotro se îndreaptă ele?

Ghidul Routledge de Teatru și Performance include câteva răspunsuri la aceste mari întrebări. El oferă o introducere accesibilă, informativă și interesantă, trecând în revistă oameni, evenimente, concepte și practici care au definit domeniile complementare ale studiilor teatrale și performative.

Ghidul Routledge de Teatru și Performance de Paul Allain și Jen Harvie, (traducerea Cristina Modreanu și Ilinca Tamara Todoruț), a fost editat de ARPAS în parteneriat cu editura Nemira, colecția Yorick dedicată cărții de teatru.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *