Un nou volum din Saga Cântec de gheaţă şi foc în format paperback

600p400

Festinul ciorilor, cel de-al patrulea volum din saga Cântec de gheaţă şi foc, este acum şi în format paperback. În curând veţi putea avea toate cele 5 volume, Dansul dragonilor încheiind seria celor 5 volume scrise de George R.R.Martin până în acest moment.

În ceea ce priveşte serialul Urzeala tronurilor, sezonul IV este în plină „construcţie”, producătorii oferindu-ne veşti despre actorii noi din distribuţie şi rolurile pe care aceştia le vor avea. Elizabeth Webstero va juca pe Walda Frey, nepoata Lordului Walder Frey şi tânăra nouă soţie a lui Roose Bolton.

Hafþór “Thor” Björnsson, cel mai puternic om din Islanda, va fi distribuit în rolul lui Mopuntain, Ser Grefor Clegane. Interesantă alegere pentru că acesta nu are deloc experienţă actoricească dar pare că a impresionat pe toată lumea la audiţii.

În acest moment, o parte din filmări se realizează în Croaţia, la Trsteno Arboretum, acolo unde presa a fost invitată pentru a asista la filmări.

Între timp, Emilia Clarke, cea care o interpretează pe Daenerys, a fost desemnată Cea mai Bună actriţă în cadrul SFX Awards, conform SFX Magazine.

Aşteptarea este destul de lungă şi intensă până când ne vom putea reîntâlni cu personajele noastre preferate într-un nou sezon însă realizatorii filmului ne ţin la curent cu toate schimbările care apar de-a lungul filmărilor.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *