Urzeala Tronurilor: ediție de colecție

HBO a anunțat că în curând va apărea pe piață o colecție de cărți intitulată ”Inside HBO’s Game of Thrones: The Collector’s Edition”.

Milioane de fani din lumea întreagă așteaptă așadar data de 13 noiembrie pentru a păși încă o dată în magica lume a Urzelii Tronurilor. Ediția pentru colecționari este descrisă în mod oficialpe site-ul HBO Store și sună cam așa:

”Cartea dezvăluie modul în care această serie fantasy a fost transformată dintr-un bestseller într-un serial de televiziune ce a captivat milioane de spectatori. Include sute de fotografii de pe platourile de filmare, nepublicate încă, elemente de productie și design al costumelor, descrieri ale arborilor genealogici, o analiză complexă a limbajului Dothraki și istorii ale tărâmurilor. Intervurile cu actorii și membrii echipei de filmare, precum și un cuvând înainte din partea lui George R.R. Martin, fac din această carte o fereastră prin care se poate privi în interiorul serialului.”

De asemenea, oficialii își tentează fanii cu două hărți a tărâmurilor Westeros și Essos, precum și cu alte surprize special dedicate colecționarilor.

4 Commentarii

  1. Ionut 28/09/2012 Reply
  2. Ion 01/10/2012 Reply
  3. Gabi 02/10/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *