Votează pentru Jennifer Lawrence!

2013_t100_poll_lawrenceJennifer Lawrence a fost nominalizată în topul Times 100 cele mai influente personalităţi. În fiecare an, Time le cere oamenilor să voteze lideri, artişti, inovatori, peroane iconice şi adevăraţi eroi pe care îi consideră cele mai influente personalităţi din lume.

Iată ce spune Time despre Jennifer Lawrence: Câştigătoare a premiul Oscar pentru Silver Linings Playbook, star în The Hunger Games  (ecranizarea după celabra Trilogie Jocurile Foamei, de Suzanne Collins)şi cea mai bună bună prietenă imginară faimoasă pe care şi-ar dori-o oricine.

Dacă vrei să o votezi pe Jennifer Lawrence, o poţi face până vineri, 12 aprilie 2013, accesând acest link. Lista finală va fi dezvăluită joi, 18 aprilie 2013.

Cei care suntem familiari cu seria lui Suzanne Collins abia așteptăm să vedem cel de-al doilea film al seriei –Catching Fire, poate pentru a face o analiză comparativă a cărții și a peliculei, sau poate pentru că primul film a izbutit o adaptare atât de reușită a primului volum, încât ne-a făcut să ne dorim și mai mult să trăim fiecare moment de suspans alături de personajele noastre preferate și să simțim cu fiecare clipă intensitatea aventurilor prin care trec.

 

0 (1)0 (2)0 (3)

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *