Weekend de relaxare cu titlurile Babel, Bonton şi Damen Tango. Toate au 45% reducere!

600p400 (4)

Weekendul mult aşteptat se apropie cu paşi repezi, dar căldura nu dă semne că s-ar domoli. Nicio problemă: trei colecţii extraordinare Nemira – Babel, Bonton şi Damen Tango – vin să vă propună o serie de lecturi care nu doar că vă vor ajuta să uitaţi de caniculă, dar au acum reduceri foarte avantajoase de 45%!

secolul-norilor-c1Un astfel de roman vă va răcori încă din titlu – se numeşte Secolul norilor şi sigur vă va absorbi în paginile sale, chiar dacă povestea pe care o evocă, e adevărat, este ceva mai înfierbântată. Pe scurt, istoria unui pilot care luptă în război se reface din amintirile fiului, care îi rescrie destinul. Iar aviaţia, pasiunea lui, dar şi pasiunea nebună a secolului XX, are două feţe. Emanciparea pe care o aduce se plăteşte cu vieţi omeneşti.

casanova_c1_2Autorul celei de a doua recomandări nu mai are nevoie de nicio prezentare: se numeşte Giacomo Casanova şi a scris cel mai faimos jurnal din toate timpurile – Povestea vieţii mele. Pentru că, să recunoaştem, povestea cavalerului cuceritor a străbătut secolele, a fascinat milioane de cititori si a consolidat mitul seducatorului. Dar care să fie reţeza unui asemenea succes? E simplu – Casanova a scris exact ce a trăit. A scris pentru cunoaştere, pentru experiment, pentru artă. Cât despre chinurile si deliciile lui Eros, să nu uităm că sunt în prim-plan.

viata-de-poveste-a-lui-a.j (1)Iar cea de a treia şi ultima recomandare este de asemenea una de top: Viaţa de poveste a lui A.J.Fikry, de Gabrielle Zevin. De unde acest titlu? Ei bine, de la faptul vă viaţa acestuia nu e deloc aşa cum şi-o imaginase. Soţia sa a murit, librăria lui are cele mai proaste vânzări din istorie, iar acum a rămas şi fără cel mai de preţ obiect din lume, o ediţie rară a poemelor lui Edgar Allan Poe. Asta până când un pachet misterios apare într-o seară în librărie. Viaţa lui A.J. Fikry se schimbă complet din clipa aceea.

Vă dorim tuturor lectură plăcută!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *