Ecranizarea romanului „Pachinko”, de Min Jin Lee, în curând pe Apple TV+

BESTSELLER New York TimesUSA TodayWall Street Journal si Washington Post

Finalist National Book Award

Finalist Dayton Literary Peace Prize

Pachinko, bestseller-ul New York Times, scris de Min Jin Lee și publicat în colecția Babel a Editurii Nemira, care a impresionat prin povestea tragică a patru generații de imigranți coreeni, dar și prin scriitura fină, urmează să fie ecranizat la Apple TV+!

Apple TV+ a dezvăluit câteva imagini în avanpremieră de la filmări, care îi portretizează pe actorii principali. Premiera internațională a serialului e anunțată pe 25 martie 2022, debutând cu primele trei episoade. Îi avem în rolurile principale pe câstigătoarea premiului Oscar, Youn Yuh-Jung, și pe superstarul corean Lee Min-ho.

Acțiunea cărții e despre patru generații de imigranți coreeni care înfruntă destinul în Japonia secolului XX. Povestea începe cu Sunja, care își dezonorează familia săracă din cauza unei sarcini neașteptate. Părăsită de iubit, tânăra e salvată de bărbatul care o ia de soție și o duce în Japonia.

Astfel, a luat naștere Pachinko, o saga emoționantă a unei familii excepționale, exilate și prinse în mrejele istoriei. Este povestea unei reflecții despre descoperirea propriei identități, despre puterea rădăcinilor adânci și despre forța credinței și a familiei.

„O poveste frumos făurita despre dragoste, pierdere, hotărâre, noroc și perseverență.“

Library Journal

„O meditație impresionantă despre ce sacrifică imigranții pentru a-și construi un cămin. Cartea aceasta confirmă locul lui Min Jin Lee printre cei mai buni romancieri ai noștri.“

Junot Diaz

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.