A început numărătoarea inversă

Mai sunt doar 10 zile până la mult aşteptata premieră a filmului Jocurile Foamei!

În regia lui Gary Ross, cu Jennifer Lawrence, Liam Hemsworth şi Donald McNichol Sutherland în rolurile principale, filmul urmăreşte povestea adolescentei Katniss Everdeen, care trăieşte într-un viitor post-apocaliptic în care trebuie să supravieţuiască unui concurs sadic şi sângeros numit Jocurile Foamei.

Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douăsprezece districte conduse cu o mână de fier, în fiecare an douăzeci şi patru de adolescenţi sunt răpiţi de lângă familiile lor şi aruncaţi într-o luptă pe viaţă şi pe moarte, televizată în direct si urmarită cu frenezie.

Până la premiera filmului, vă invit să vizitaţi site-ul JocurileFoamei.ro, unde veţi găsi toate informaţile despre film, cărţi, univers, personaje, actori, Suzanne Collins etc.

Bazat pe trilogia care a devenit bestseller internaţional, filmul este aşteptat de milioane de fani din întreaga lume. Cei mai norocoşi au fost cei din Los Angeles, unde filmul a avut premiera mondială aseară.

Începând de duminică dimineaţa, peste 400 de fani au campat în faţa cinematografului, aşteptând să-şi cumpere bilet.

Dacă nu aţi apucat încă să citiţi seria de succes scrisă de Suzanne Collins, aveţi ocazia să achiziţionaţi pachetul Jocurile Foamei cu o reducere de 35%!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *