DAR MOTAN pleacă în China!

Grupul editorial Nemira anunță cu bucurie vânzarea drepturilor de publicare pentru întreaga serie DAR MOTAN în China! Mult iubitul motan din Transilvania pleacă, așadar, peste mări și țări, ca din 2024 să bucure și alți copii cu peripețiile sale, dar și să îi învețe despre valorile fundamentale ale vieții într-un mod jucăuș, care apropie generațiile și oferă momente perfecte de #plăcerealecturii.

Seria de cărți DAR MOTAN, semnată de Cristina Andone, cu apreciatele ilustrații ale lui Emi Balint, include 9 titluri care te plimbă prin experiențele lui Dar motan și ale prietenului său, Toto, în jurul orașului Bran. Simpaticul motan a cucerit multe inimi în România, iar acum pleacă peste hotare, într-un pas de extremă importanță pentru piața de carte din România, fiind una dintre puținele serii de carte pentru copii publicată integral în altă limbă.

Fiecare carte DAR MOTAN explorează o temă importantă în copilărie și în viață. Spre exemplu, în spiritul Crăciunului, DAR MOTAN DĂRUIEȘTE, ne învață că bunătatea e cel mai de preț dar, că, uneori, lucrurile la care ne pricepem cel mai bine sunt cele mai potrivite să fie dăruite altora, că prietenii au mereu soluții, chiar și de Crăciun sau că rivalitatea se poate transforma oricând în prietenie și grijă. Altfel,  în DAR MOTAN SE JOACĂ, Cei mici se vor distra, alături de simpaticul motan, cu ghicitori, colorat, desenat, vor călători în labirintul pisicesc, vor descoperi indicii și detalii, își vor pune mintea la contribuție pentru a găsi răspunsurile corecte. Din carte nu lipsesc activitățile de gătit, grădinărit, modelat sau decupat. Dar Motan este un adevărat tovarăș de joacă, alături de care totul se transformă în ceva distractiv!

Ne bucurăm că această veste vine de Crăciun, ca un cadou pentru noi, toți cei care îl iubim pe Dar motan. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără implicarea și sprijinul necontenit al Silviei Sândulescu și Mauro Spagnol de la Books Everywhere, cărora le mulțumim cu această ocazie!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *