Quiz: Tu cum evadezi din Distrugătorul de lumi?

Îmbarcă-te într-o călătorie dincolo de imaginație, unde granițele dintre realitate și ficțiune se estompează. „Distrugătorul de lumi”, de Victoria Aveyard, este un fantasy care te invită să evadezi din cotidian, schimbând banalul cu extraordinarul.

Corayne an-Amarat nu este străină de realitățile dure ale lumii sale. Dar mama ei o obligă să rămână la țărm în timp ce ea trăiește aventuri, iar tot ce își dorește Corayne este să scape din limitele micului ei oraș.
În curând descoperă un mare secret care influențează întreaga lume. În timp ce întunericul cade peste Tărâm, fetei i se alătură un grup de aliați improbabili.

Ți-am pregătit un quiz care îți dezvăluie, în funcție de răspunsurile tale, care este modalitatea prin care evadezi din „Distrugătorul de lumi”, de Victoria Aveyard. Astfel, ai șansa de a câștiga primul volum din trilogia DISTRUGĂTORUL DE LUMI.

Pentru a participa la concurs, după completarea quiz-ului va trebui să dai share postării cu rezultatul tău pe Facebook și tag Editurii Nemira.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *