Bătăliile au început în Irlanda de Nord

Urzeala tronurilorDacă credeați că este vorba despre un conflict real, ei bine, nu. Conflictele despre care vorbim aici se desfășoară pe tărâmuri mitice, au proporții legendare și sunt așteptate de zeci de milioane de fani cu sufletul la gură.

Sezonul 3 din ”Urzeala Tronurilor” este în curs de filmare și se anunță și mai spectaculos decât primele două. Cele Şapte Regate din devin din ce în ce mai extinse, iar Sezonul 3, ce este bazat pe cartea ”Iureşul Săbiilor”, are parte de o distribuție și un scenariu care îi va pune pe jar pe telespectatori. Scenariştii care se vor întoarce pentru acest sezon, alături de David Benioff şi D.B. Weiss, vor fi Bryan Cogman, George R.R. Martin şi Vanessa Taylor.

Planul producătorilor este să acorde posibilitatea spectatorilor de a vedea cât mai multe sezoane, asta doar pentru a avea ocazia să spună întreaga poveste, pentru a face dreptate seriei de cărţi scrise de George R. R. Martin.

Cât de curând apare primul episod al sezonului? Nu suficient de curând, ar spune fanii, nerăbdători să mai aștepte până în martie 2013, când HBO a anunțat difuzarea premierei. Până atunci însă, tragem cu ochiul pe platourile de filmare și ne alăturăm vocilor care cer continuarea producției și după Sezonul 3.

2 Commentarii

  1. james joyce 17/09/2012 Reply
  2. tony f 18/11/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *