Black Friday is coming pe nemira.ro!

Black Friday is loading…

Noi ne-am pregătit și vă așteptăm cu ocazia Black Friday în casa noastră, adică pe nemira.ro. Știm cât de mult crește lista de #TBR a unui cititor de cursă lungă și că teancul vostru de cărți se mărește considerabil cu fiecare oră care trece, așa că venim în ajutorul vostru cu un wishlist personalizat pentru cărțile Nemira!

În perioada 11-13 noiembrie vă așteptăm nu doar cu super reduceri, ci și cu recomandări de cărți pe nemira.ro!

Ghidul de mai jos e pentru toți cititorii care vor să aibă parte de un Black Friday de poveste și care să meargă super smooth.

Ghid de cumpărături pentru #supercititori:

  • Adaugă-ți cărțile pe WISHLIST. Uită-te pe Goodreads la ce cărți ți-au făcut cu ochiul în ultima vreme. Am făcut special pentru tine un wishlist pe care îl poți descărca unde îți poți trece toate cărțile pe care le-ai adăugat pe TBR de-a lungul anului (nostalgicii probabil îl vor printa, așa am făcut și noi), dar le poți adăuga și direct în contul tău de pe nemira.ro
  • Vânează reducerile. Nu degeaba am publicat „U de la Uliu” pentru că așa devin majoritatea cititorilor când postăm noi reduceri. Dar o cale mai ușoară decât vânătoarea de reduceri este abonarea la newsletter. Acolo începe prima oară Black Friday și acolo anunțăm ce surprize pregătim pentru supercititorii Nemira. Avem inclusiv campanii personalizate doar pentru abonați, așa că nu mai aștepta!
  • Ask a friend. Poate nu ești singurul/a care vrea să pună de o comandă, așa că întreabă un prieten ce își dorește cel mai mult să citească. Sau poate vrei să îi faci o surpriză și să îi iei de acum cadoul pentru Crăciun. P.S: În cazul în care comanda este sub 150 de lei, transportul este împărțit în doi, dacă depășește acest prag, beneficiați de transport gratuit).
  • Vrei să-ți mărești lista de TBR? Suntem aici cu recomandări! Mereu ne-a făcut plăcere să vorbim și să împărtășim opinii despre cărți cu cititorii noștri, așa că nu ezita ca de Black Friday să ne dai un mesaj pe Facebook, Instagram sau pe chat-ul din site. Deci, dacă ți-a plăcut o anumită carte de la noi (sau de la orice editură, pentru că noi iubim toate cărțile ) și mai cauți ceva asemănător, te putem ajuta cu recomandări.
  • Ia de acum cadourile de Crăciun. Mereu am fost de părere că o carte sub bradul de Crăciun e cadoul perfect. Sau în ghetuțele de Moș Nicolae. Dacă știi că ai de completat un cadou pentru sărbătorile de iarnă sau vrei să oferi o poveste cuiva drag, ia de acum cărțile dorite și nu aștepta să vină decembrie peste tine.
  • Suntem alături de tine de Black Friday. Vrem să știi că nu o să fii singur/ă cât timp îți faci cumpărăturile. Suntem disponibili pe chat tot weekend-ul de Black Friday (10-13 noiembrie) ca să te ajutăm cu orice ai nevoie.

Spor la citit!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *