Bookfest 2015 continuă pe nemira.ro: 35% REDUCERE GENERALĂ + TRANSPORT GRATUIT pentru comenzile PESTE 99 RON!

550p200 Dragi prieteni, dacă există un loc cât se poate de potrivit în care să vă aflaţi în momentul de faţă, acela este site-ul nemira.ro. De ce? Ei bine, pentru că TOATE noutăţile Nemira pe care le-aţi putut vedea la târg, sau despre care aţi aflat în cazul în care nu aţi ajuns, au acum 35% REDUCERE!

Iar asta nu e tot: pachetele noastre – exact, cele între care veţi regăsi inclusiv seria Turnul întunecat, sau Cântec de gheaţă şi foc, ca să dăm numai două exemple – ei bine, acestea au acum 50% REDUCERE pe nemira.ro!

Iar cireaşa de pe tortul literar abia acum urmează: TOATE COMENZILE DE PESTE 99 RON beneficiază de TRANSPORT GRATUIT!

Iar dacă aveţi nevoie de un scurt ghid prin această ofertă foarte bogată, iată trei recomandări:

lumea-de-gheata-si-foc_c1_site_fixdVom începe, bineînţeles, cu Lumea de gheaţă şi foc, albumul-concept ilustrat de o manieră desăvârşită şi care s-a dovedit – spre bucuria noastră, dar şi a cititorilor – titlul cel mai bine vândut al editurii noastre la Bookfest 2015. Ce veţi găsi în el? Ei bine, imagini vii ale luptelor legendare din Westeros, ale rivalităţilor înverşunate şi ale revoltelor îndrăzneţe care au pus în mişcare fabuloasele întâmplări din Cântec de gheaţă şi foc. Nu în ultimul rând, trebuie menţionat că acest volum poate fi considerat un prolog. E adevărat însă că la cât de importantă s-a dovedit povestea imaginată de George Martin pentru publicul larg, aceasta merita o introducere pe măsură.

bear-grylls---noroi_-tanspiratie-si-lacrimiCea de a doua noastră recomandare este Noroi, transpiraţie şi lacrimi, excelenta autobiografie a celebrului Bear Grylls, care la această ediţie Bookfest s-a situat pe locul al doilea în preferinţele cumpărătorilor. Ca o curiozitate, trebuie să ştiţi că unul dintre strămoşii îndepărtaţi ai autorului a fost chiar autorul primului manual de self-help din lume (!), dar asta nu este decât unul dintre detaliile picante cu care Grylls îşi asezonează întreaga carte. Am putea spune că acest titlu este obligatoriu de citit de orice pasionat de aventură, mai ales că acum are 35% reducere!

gabrielle-zevin---viata-de-poveste-a-lui-a.jNu în ultimul rând, cea de a treia propunere (care vă va întâmpina şi cu o surpriză foarte curând) vine să vă vorbească despre cât despre specială este relaţia dintre oameni şi cărţi, dar şi despre felul în care destinele pot fi schimbate de acestea. Şi de oamenii care trăiesc printre şi cu ele. Ba chiar şi din ele, dacă este să ne referim la ocupaţia personajului principal al romanului Viaţa de poveste a lui A.J.Fikry, aceea de librar al comunităţii în care trăieşte.

Vă urăm aşadar lectură plăcută, precum şi îndemnul de a profita din plin de actuala ofertă a editurii Nemira!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *