Cartea de pe şezlong

600p400aNisip fierbinte care se rătăceşte printre degetele de la picioare, briza mării, zumzet de copii care construiesc castele de nisip, pescăruşi gălăgioşi, muzică în surdină. Mai întâi stai pe spate, apoi pe faţă. Mai intri în apă să te răcoreşti, apoi te întorci pe şezlong sau pe prosopul de plajă. Trec ore bune şi nici nu sesizezi că umbra oferită de umbrelă nu mai e acolo. Pui semnul de carte la pagina unde ai rămas. Reaşezi totul şi revii. Erai fix la momentul cel mai important.

Orele leneşe  petrecute pe şezlong, la mare, sunt un prilej bun de a citi cărţile tale preferate, de aceea, editura Nemira ţi-a pregătit o reducere de 35% pentru volumele din colecţiile  Bonton, Glossy Books, Damen Tango, Erotikos, Biblioteca de psihologie, Ghidul xenofobului.  Îţi propunem o selecţie de peste 70 titluri numai bune pentru mare : Complimente. Mic tratat de întrebuinţarea complimentelor de Gloria Beck, Borgia. Păcatele familiei de Sarah Bower, Plăceri întunecate de Eden Bradley, Cum să cucereşti un bărbat pe e-mail, messenger şi facebook de Dan Rădoiu.

Iar din 15 iunie, îţi poţi aproviziona stocul de carte pentru vacanţa la mare direct din librăriile sezoniere Nemira, în Vama Veche (la doar câţiva metri de plajă, în capătul principalului drum comercial) şi în 2 Mai (Aleea Taberei, principalul drum pe care turiştii îl traversează pentru a ajunge pe plaja 2 MAI).

În curând ne veţi găsi şi în Eforie Nord. Revenim cu veşti!

 

Promoţia este valabilă până la data de 17 iunie 2013, nu se cumulează cu alte promoţii şi nu se aplică titlurilor la preţ fix.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *