Cărţile primilor autori din top vânzari acum cu 45% reducere

Autori de topEditura Nemira vă oferă 45% reducere la titlurile lui George R.R. Martin, Suzanne Collins, Sir Arthur C. Clarke şi Rodica Ojog Braşoveanu.

Vă invităm să profitaţi de această super promoţie până la data de 3 septembrie 2012. Puteţi alege dintre titluri precum Urzeala Tronurilor, Jocurile foamei, Sfârșitul copilăriei, 2001: Odiseea spațială sau Enigmă la mansardă.

Rodica Ojog Braşoveanu a debutat în 1969 cu un scenariu de televiziune, iar primul roman poliţist, “Moartea semnează indescifrabil”, l-a scris la insistenţele soţului ei. Până în 1999, a publicat 35 de romane. Este considerată marea doamnă a literaturii poliţiste româneşti. Descoperă romanele sale pe Nemira.ro.

Sir Arthur C. Clarke (16 decembrie 1917 – 19 martie 2008) a fost un autor de SF, inventator si futurolog britanic, rămas celebru pentru seria de romane SF Odiseea spatială.  Clarke a fost președintele Societății Interplanetare Britanice între anii 1946-1947, respectiv 1951-1953. Deși nu a inițiat conceptul de sateliți geostationari (în ciuda legendei care susține contrariul), a contribuit hotărâtor cu ideea că acești sateliti pot fi relee ideale de telecomunicații. În onoarea activității sale, International Astronomical Union a recunoscut în mod oficial orbita geostationară de deasupra Ecuatorului ca Orbita Clarke.

George R.R. Martin reușește prin operele sale să acopere o arie foarte mare a ficțiunii. Numeroasele sale nuvele SF premiate internațional și maiestria ce stă la baza seriei fantasy “Cântec de gheata si foc” l-au transformat pe George R.R. Martin într-un autor de succes al zilelor noastre.
În plus, aceeași serie a fost aleasă pentru a fi ecranizată de către HBO într-unul dintre cele mai de succes seriale TV din prezent: Urzeala Tronurilor (Game of Thrones). În prezent ajuns la două sezoane difuzate, serialul va debuta cu cel de-al treilea sezon abia în primăvara anului viitor. Dacă vrei să afli mai repede ce s-a întâmplat cu personajele tale preferate din Westeros, îți recomandăm să iei cu tine în vacanță o carte din seria Cântec de gheață și foc.

Cărțile scrise de Suzanne Collins s-au bucurat de o popularitate crescută în rândurile cititorilor din întreaga lume. Trilogia Jocurile Foamei a primit mai multe premii, iar casa de producție Lionsgate a realizat un film inspirat de prima carte din serie, care a avut premiera în această primăvară. Precum cărțile, și filmul a devenit unul dintre cele mai apreciate și a adus câștiguri de aproape 700 de milioane de dolari în întreaga lume. Lionsgate va mai produce alte trei filme în seria Jocurile Foamei.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *