Câștigă un curs la Fundația Calea Victoriei cu Nemira!

Sunteți pasionați de Filozofie și Retorică sau de Religie și Mistica? Vreți ca de la anul să vă dedicați mai mult cunoașterii și dezvoltării personale?

Editura Nemira vă recomandă cursurile lui Mario Barangea, organizate de Fundația Calea Victoriei, partener de onoare al editurii. Pentru început vă recomandăm un atelier despre Yoga în cinci sedinte, cu începere din 8 ianuarie, cu Mario Barangea, care vă transmite următoartele:

Sunt foarte mulți, astăzi, cei care caută să “practice” Yoga. Cum știe fiecare mai bine: cu maestru sau fără, cu erudiție sau în baza intuiției,  cu luciditate sau cu ignoranță. În fine, variantele sunt nenumărate. De aceea am pus a practica între ghilimele, pentru că este o stare de provizorat.

Cursul acesta nu se adresează numai acelora care pun în aplicare perceptele diferitelor ramuri Yoga, ci și celor care cauta printre căile atât de numeroase drumul corect.

Trebuie însă să fiu onest și să mărturisesc că m-aș bucura dacă la cele cinci întâlniri ar veni mai ales oameni care nu au pretenția unei ortopraxii a sistemului Yoga. Pentru că înainte de a pune în aplicare o filosofie sau alta, orientală sau occidentală, abilitatea obligatoriu de exersat este cea a discernămantului.

Pe scurt, vă aștept la un dialog extins în cinci întâlniri ale căror tematici vor gravita în jurul câtorva idei fundamentale:

– Filosofiile hinduismului (pentru contextualizare)

– Samkhya și Upanisadele (pentru genul proxim)

– Tantrismul (pentru diferența specifică)

– Yoga clasică (codificată de Patanjali)

– Tipuri de Yoga

– Înțelegerea occidentală a sistemelor Yoga

Cost Curs (5 ateliere): 220 ron

Dar puteți câștiga cu Nemira! Trebuie doar să comentați la acest articol cu motivul pentru care ați dori să participați la o astfel de inițiere. Cel mai convingator comentariu va fi premiat cu un curs 5 ateliere de Yoga: o introducere teoretică.

Vom anunța numele câștigătorului pe 07.01.2113.

UPDATE: Felcitări, Alexandru! Ai câştigat un curs 5 ateliere de Yoga: o introducere teoretică. Vei fi contactat pe mail pentru a intra în posesia premiului.

1 Comentariu

  1. Alexandru 04/01/2013 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *