Ce v-am pregătit pentru targ (1): Jonathan Black – Istoria secretă a lumii

istora Jonathan Black – Istoria secretă a lumii

(traducere de Adriana Bădescu, în pregătire în afara colecţiei , format: 165 x 245 mm, HC + supracoperta, 400 pp. + 16 color)

Cunoaşterea tăinuită a societăţilor secrete, pentru prima oară dezvăluită

Istoria lumii, de la începuturi până astăzi, pentru prima oară concepută pe baza credinţelor şi a scrierilor din culisele societăţilor secrete. De la perspectiva ezoterică asupra evoluţiei speciilor până la rădăcinile oculte ale ştiinţei, de la secretele Potopului până la motivaţiile ascunse ale politicii externe americane, această istorie demonstrează că o antică şi secretă filozofie originară din şcolile misterelor a fost păstrată şi transmisă de-a lungul timpului prin intermediul societăţilor secrete, al cavalerilor templieri şi al rozacrucienilor.

O filozofie uneori ascunsă celor mulţi, alteori plasată în prim-plan, dar întotdeauna recunoscută doar de iniţiaţi. Oameni ca Leonardo da Vinci, Isaac Newton sau George Washington au reuşit, prin tehnicile obscure ale alchimiei spirituale, să ajungă la un nivel de cunoaştere supranatural. Filozofia secretă este codificată în orice ne înconjoară: în monumente şi în clădiri publice, în artă şi literatură, în dispunerea sâmburilor într-un măr, în numele zilelor săptămânii şi chiar în poveştile pe care le spunem copiilor.

Ne vedem la targ 😀 !

Citeste e-book

2 Commentarii

  1. voicunike 12/11/2008 Reply
  2. Vlad Puescu 12/11/2008 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *