Cele mai tari 10 gif-uri literare vin de pe blogul Nemira: lasă-te hipnotizat/ă de imaginea cărţilor citite la nesfârşit

book gif

Dacă sunteţi la curent cu cele mai noi tendinţe online, atunci nu trebuie să vă mai spunem că ceea ce se poartă acum, exclusiv şi la orice ţinută virtuală, sunt gif-urile animate. Iar dacă nu aţi fost pe cu totul altă planetă (ceea ce totuşi este posibil dacă citiţi unele titluri Nemira), atunci ştiţi că există un singur gif care face înconjurul lumii: acela cu John Travolta dezorientat, sau confused Travolta, pe numele său real.

Cum nu l-am putut ruga însă pe celebrul actor să interpreteze deja famioasa sa ipostază nedumerită într-o bibliotecă Nemira, vă recomandăm în schimb câteva gif-uri literare care să vă asorteze wall-urile dis-de-dimineaţă. 

Ei bine, această aserţiune nu o credem în mod special. Mai mult ca sigur aveţi un titlu preferat, iar acesta nu poate fi decât Nemira. Lăsaţi-ne să ghicim: saga Cântec de gheaţă şi foc? Cavalerul celor şapte regate? Ceva ne spune că nu putem fi foarte departe de adevăr…

Ei bine, da, aşa procedăm şi noi atunci când suntem absorbiţi de lectură (adică mai tot timpul) şi să ştiţi că nu este nicio ruşine să faceţi precum personajul din imagine.

Da, asta trebuie să admitem. Cam orice titlu ai alege din portofoliul Nemira, cam asta este reacţia.

Staţi, cum? Ah, da, dansând într-o bibliotecă plină de cărţi Nemira: am auzit asta de la mulţi dintre cititorii noştri. Nici persoana din imagine nu face excepţie.

Da, şi noi suntem de aceeaşi părere, nu ştim dacă am mai spus-o sau nu. Important este să începeţi de undeva. De preferinţă de pe nemira.ro.

Frumoasă postură, nu-i aşa? Ei bine şi în cazul acesta suntem perfect de acord, e foarte posibil să uitaţi pur şi simplu de voi în timpul lecturii. Sau, altfel spus, să vă continuaţi activităţile ca şi până atunci, cu singura diferenţă că atenţia voastră va fi dedicată exclusiv lecturii.

Exact în ideea de mai sus: mâncatul devine una dintre preocupările care, deşi vă asigură existenţa, devine cu totul secundară. Bineînţeles, în faţa celei de a citi.

Tipic şi clasic în acelaşi timp. Dacă nu vezi că am atenţia concentrată asupra ultimei apariţii Nemira, mai bine ieşi din cameră.

Neverending story. Planeta ar face mai bine să se obişnuiască cu noi, cititorii împătimiţi.

Ba da, sigur că putem. Prima pagină fiind în acest caz homepage-ul nemira.ro, unde vă şi invităm de altfel să vă petreceţi acest weekend!

 

3 Commentarii

  1. BookAlarm 14/12/2015 Reply
    • ADMIN 15/12/2015 Reply
  2. BookAlarm 17/12/2015 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *