Cele mai vândute cărți și pachete de Black Friday

Super-cititorii Nemira au profitat de ofertele de Black Friday de pe nemira.ro pentru a-și îmbogăți bibliotecile! Fie că ați călătorit în lumi fantastice și pe tărâmuri exotice, unde legile v-au fost necunoscute, sau că ați ales „siguranța” realității, oferindu-le autorilor prilejul de a vă oferi romane captivante și lecturi memorabile, vă prezentăm mai jos cele mai căutate cărți de Black Friday!

bannernsl

TOP 4 Nemira

Cei mai mulți cititori au ales să o ajute pe Briana să se întoarcă la părinții ei, Jamie și Claire, în a doua parte a romanului Tobele toamnei, al patrulea volum din seria de mare succes scrisă de Diana Gabaldon. Locurile 2, 3 și 4 au fost ocupate de Istoria naturală a dragonilor, de Marie Brennan, Partea întunecată a magiei, de Victoria Schwab și de Jocul lui Gerald, de Stephen King, ecranizat în această toamnă de Netflix.

diana-gabaldon—tobele-toamnei-vol2_c1

marie-brennan—istoria-naturala-a-dragonilor_c1

ve-schwab—partea-intunecata-a-magiei_c1

stephen-king—jocul-lui-gerald—c1

 

 

 

 

 

 

Top 4 Nemi

După Un băiat numit Crăciun, care ne-a arătat că adevărata magie a Crăciunului este magia dăruirii, un dar de care ne putem bucura cu toții, Matt Haig ne încântă cu o nouă poveste de sărbători: Fetița care a salvat Crăciunul, cu ilustrații realizate de același Chris Mould.

Micii cititori au ales să descopere povestea Adarei în cea mai nouă carte de la Editura Nemi, Dragonul de gheață, de George R.R. Martin, să călătorească alături de frații Alex și Connor în Tărâmul Poveștilor, pentru a descoperi cum pot ajunge acasă folosind Vraja dorințelor, și să devină pirați, sub atenta supraveghere a Cressidei Cowell.

matt-haig—fetita-care-a-salvat-craciunul

georgerrmartin-dragonul-de-gheata_hc_c1chris-colfer—taramul-povestilor—1—vraja-dorintelor—c1

cressida-cowell—cum-sa-fii-pirat_c1

 

 

 

 

 

 

 

Top 4 Pachete-cadou

Sven Hassel – 14 volume

Seria Demon, de Peter V. Brett

Trilogia Jean le Flambeur, de Hannu Rajaniemi

Seria Războiul batranilor, de John Scalzi

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *