Chloe Moretz, noua Carrie

Chloe Moretz a fost aleasă pentru rolul lui Carrie din cea de-a treia ecranizare a cărţii cu acelaşi nume scrisă de Stephen King.

Momentan nu se cunosc foarte multe informaţii despre acest remake, deşi a fost anunţat în urmă cu mai bine de un an, dar este sigur că va fi produs de MGM şi Screen Gems, iar regia filmului va fi semnată de Kimberly Peirce.

Romanul a fost iniţial respins, iar King a aruncat demoralizat manuscrisul la gunoi. Soţia sa, însă, i-a propus câteva modificări şi, după ce acesta le-a făcut, Carrie a avut un mare succes.

La fel ca majoritatea cărţilor sale, a fost ecranizat, de două ori chiar: prima dată în 1976, în regia lui Brian De Palma, cu Sissy Spacek în rolul principal, iar a doua oară în 2002, în regia lui David Carson, cu Angela Bettis interpretând-o pe Carrie.

În ultimele două săptămâni, reprezentanţii MGM, alături de Pierce, au cunoscut diferite actriţe care păreau a fi potrivite pentru rolul principal, dar s-au decis asupra lui Chloe Moretz.

Moretz, în vârstă de 15 ani, s-a făcut cunoscută în lumea cinematografiei în special pentru rolurile din Kick-Ass, (500) Days of Summer sau Let Me In. De asemenea, a avut un rol şi în ultimul film al lui Tim Burton, care va apărea anul acesta, Dark Shadows.

Pentru moment, nu se ştie data exactă a începerii filmărilor, dar se crede că producţia va începe anul acesta. După încheierea contractului cu Moretz, vor începe audiţiile pentru rolul mamei lui Carrie, pentru care sunt vizate două nume de referinţă: Jodie Foster şi Julianne Moore.

Carrie urmăreşte povestea unei adolescente timide şi retrase, care, din copilărie, îndură persecuţiile şi ironiile colegilor de clasă. Umilinţele la care o supun devin pentru ea o tortură mentală din care simte că nu mai poate ieşi. Mai mult, este şi victima fanatismului religios al mamei sale, o fiinţă violentă şi brutală.

Când disperarea interioară ajunge la apogeu, Carrie îşi redescoperă o putere înspăimântătoare – telekinezia – care o transformă într-un demon răzbunător. Căci poate să mişte, să arunce, să zdrobească şi să incendieze orice de la distanţă.

2 Commentarii

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *