Coloana sonoră a filmului Total Recall se bucură de succes

Total RecallDacă un film de succes e întotdeauna acompaniat de o coloană sonoră excepţională, Total Recall nu iese din acest tipar. Partiturile pentru remake-ul din 2012 sunt semnate de cunoscutul producător şi compozitor Harry Gregson-Williams.

Total Recall este cea mai recentă readaptare a filmului din 1990, care i-a avut ca protagonişti pe Arnold Schwarzenegger şi Sharon Stone. Filmul reprezintă ecranizarea povestirii Amintiri garantate din volumul Furnica electrică, semnat de apreciatul scriitor SF Philip K. Dick.

Producţia îl are ca protagonist pe Colin Farrell, care îl interpretează pe Douglas Quaid, un muncitor din uzină blazat, care simte nevoia să evadeze din realitatea sa deprimantă şi apelează la serviciile Rekall, companie care poate transforma vise în realitate. Regizorul Len Wiseman reuşeşte să creeze cadrul universului dystopian întocmai cum a fost conturat de scriitor.

Coloana sonoră a noului Total Recall este rezultatul colaborarii britanicului Williams cu vecinii galezi de la trupa de muzică electronică Hybrid. Partiturile întrec aşteptările pentru că nici nu s-ar fi putut altfel: atât Harry Gregson-Wiliams cât şi Hybrizii sunt mult prea buni!

Pe britanic îl recomandă seria deloc scurtă de coloane sonore pentru filme de succes, cum ar fi Man on Fire, The Chronicles of Narnia, The number 23, X-Men Origins: Wolverine, Shreck Forever After, Prometheus şi Phone Booth, avându-l ca protagonist tot pe Farrell, dar şi jocuri video – popularul Call of Duty 4: Modern Warfare.

Cele 20 de piese care alcătuiesc coloana sonoră a producţiei Total Recall sunt bine plasate între secvenţele de acţiune, alegere cât se poate de potrivită, bucurându-se  de un real success.

 

Autor: Teodora Bondoc

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *