Concurs Bookletta: câştigă o poşetă pentru cartea ta preferată de la Nemira

BooklettaDacă încă nu ai auzit de cel mai în vogă accesoriu pentru această vară, îţi spunem noi: se numeşte Bookletta şi este o poşetă specială pentru carte. Acum toată lumea va şti ce citeşti.

Nemira îţi oferă şansa de a câştiga o minuntă Bookletta cu care sa te afişezi mândrâ prin tot oraşul. Iată ce trebuie să faci: intră pe pagina de Facebook Nemira la postul ce anunţă concursul Bookletta şi povesteşte-ne care este personajul tău preferat feminin de la Nemira.

Cel mai bun comentariu va fi premiat cu o Bookletta Mini şi o carte Nemira la alegere.

* Concursul se desfăşoară între 01 august, ora 23:59 – 16 august 2012, ora 23:59.
* Câştigătorul va fi contactat printr-un mesaj privat pe Facebook, în maxim trei zile de la încheierea concursului.
* În cazul în care câştigătorul nu confirmă în termen de 7 zile, premiul se va acorda altui participant.

Despre Bookletta

Sanda Cojocaru e de profesie comunicator şi este unul dintre cei doi iniţiatori ai proiectului socio-cultural Citesc, deci sunt sexy! care a început în Republica Moldova iar apoi s-a extins şi pentru Romania. Este un grup numeros de cititori de pe Facebook, format din peste 4.500 membri foarte activi, care vorbesc despre cărţi şi promovează lectura.

Proiectul a inspirat-o pe Sanda Cojocaru să creeze Bookletta, geanta pentru carte. Aceasta este o invenţie înregistrată, unică în lume. Conceptul Bookletta te incurajeaza să te mândreşti cu faptul că citeşti şi să laşi coperţile cărţii tale să te reprezinte: geanta are un buzunar transparent pentru carte, care o expune ca într-o vitrină, pentru ca tot oraşul să o vadă. În acelaşi timp, cartea este protejată de restul obiectelor din geanta ta care ar putea s-o distrugă (chei, machiaj, portofel, etc.)

Bookletta exista pe piaţă de la începutul primaverii, când s-a lansat la targul Unveiled. Designerul gentilor se numeste Cristiana Pitu şi este o tânără foarte talentată. Genţile sunt realizate handmade în totalitate, din piele naturală, se fac pe comandă, iar clientele Bookletta pot să-şi aleagă unul dintre cele trei modele disponibile (Mini, Maxi şi Violetta) în orice culori preferă, dupa gusturi şi stil. Fiecare geantă este livrată împreună cu o carte şi un semn de carte.

Dacă vrei să fii la curent cu noutăţile Bookletta, vizitează şi pagina de Facebook Bookletta.

8 Commentarii

  1. Iacob Alina 02/08/2012 Reply
  2. goleanu anisoara 03/08/2012 Reply
  3. soltuz 14/08/2012 Reply
  4. goleanu anisoara 14/08/2012 Reply
  5. Janka Czako 16/08/2012 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *