Concurs: câştigă un eReader Evobook 3 cu Nemira!

Dragi prieteni, în ultima perioadă concursurile s-au ţinut lanţ la editura Nemira, aşa că ne-am gândit că cel mai bun lucru pe care-l putem face este să continuăm în aceeaşi manieră. Şi pentru că tehnologia avansează într-un ritm uluitor, poate că cel mai bun mod de a ţine pasul cu ea este acela de a-i aduce la zi pe cititorii noştri cu un premiu pe măsură.

Condiţiile sunt simple: noi vă oferim un eReader Evobook 3 de la Evolio, pentru care se vor califica automat toţi cei care fac cumpărături minime de 100 RON pe nemira.ro. Iar asta nu e tot! În sprijinul celor care vor să participe la acest concurs aducem un COD DE REDUCERE de 40% pe care să îl folosească la cumpărături. Exact, asta înseamnă că pentru orice titlu Nemira pe care doriţi să-l cumpăraţi, nu trebuie decât să introduceţi codul “placerealecturii” în câmpul COD PROMOŢIE din coşul de cumpărături, iar preţul va fi cu 40% mai ieftin!

Iată şi câteva dintre capacităţile eReaderului de la Evolio, pentru cei care încă mai caută motive să fie convinşi. Display de 6 inci, memorie internă de 4GB extensibilă până la 16, RAM 64 MB, autonomie de până la 10.000 de pagini, plus 100 de cărţi electronice preinstalate. Vă urăm succes şi vă aşteptăm pe site-ul nemira.ro! Concursul se încheie luni, 17 martie, iar în loc de concluzie poate că ar fi bine să specificăm următorul lucru: plăcerea lecturii, sloganul Nemira, se referă atât la cartea în print cât şi la cea electronică! 🙂

Concurs evobook 600p400

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *