Concurs: un detectiv particular la dispoziţia ta

concurs detectiv expertVrei să elucidezi un mister? Nemira şi agenţia Detectiv Expert vin în ajutorul tău. Câştigă serviciile agenţiei Detectiv Expert, un voucher cadou sau romanul Drood, de Dan Simmons.

Premiile sunt împărţite astfel:

1. Cumpără Drood de pe Nemira.ro în perioada 02-15 iulie 2012 şi lasă un comentariu la acest post cu ID-ul comenzii şi eşti înscris în tragerea la sorţi pentru a câştiga serviciile agenţiei Detectiv Expert timp de o săptămână.

2. Cei care comentează la acest post, în intervalul 02-15 iulie 2012, spunându-ne pentru ce ar folosi serviciile unei agenţii de detectivi particulari, folosind opțiunea de Comentează cu Facebook, de lângă comentariile normale, pot primi:
– un voucher de 50% reducere pentru cumpăraturi de pe Nemira.ro, valabil la o comandă. Premiul este acordat celui care a strâns cele mai multe like-uri la comentariul său.
– romanul Drood, de Dan Simmons, pentru cel mai bun comentariu.

* Concursul se desfăşoară în perioada 02-15 iulie 2012.
* Câștigătorii vor fi contactați prin e-mail (respectiv Facebook), în maxim trei zile de la încheierea concursului, iar lista cu numele lor va fi postată în maxim șapte zile după aceea.
*Detectiv Expert oferă timp de o săptămână serviciile sale. Tipul de servicii oferite, precum şi perioada execuţiei se vor stabili de comun acord cu reprezentantul agenţiei, prin încheierea unui contract de confidenţialitate.
* Dacă un câștigător nu confirmă în termen de 7 zile, premiile se vor acorda altor participanți.
* Voucherul este valabil doar pentru cumpărături pe Nemira.ro și nu se cumulează cu alte oferte.

UPDATE: concursul “Un detectiv particular la dispoziţia ta” s-a prelungit. Vezi detaliile aici.

2 Commentarii

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *