Concurs: Urzeala tronurilor şi noaptea cea lungă

 

1200p628-vine_iarna_concurs

CONCURS: Vine iarna! Ceilalţi sunt gata să atace Westeros, dar nu există încă un rege sau o regină care să unească cele 7 regate împotriva ameninţării. Ce personaj din cărţi sau serial ai vrea să ai alături când vine noaptea cea lungă?

Răspundeţi printr-un comentariu şi puteţi câştiga 2 pachete cu cele trei cărţi Urzeala tronurilor în noua ediţie. Concursul se termină miercuri 19 iulie, iar câstigătorii va fi aleşi prin random.org şi anunţaţi pe 20 iulie.

Concursul s-a încheiat! Câștigătorii sunt: Paula Ion și Liliana Maria. Vă rugăm să ne dați un mesaj privat pe Facebook pentru a intra în posesia premiilor.

Untitled

 

Pentru că seria este plină de personaje interesante, vă dezvăluim câteva dintre alegerile noastre. Iarna îi aduce pe Ceilalţi, cu armata lor de morţi vii, aşa că e foarte important să ne putem apăra. Un războinic de temut este cu siguranţă un companion bun să înfrunţi noaptea cea lungă. Alegerea noastră este Brienne. O luptătoare puternică şi loială, l-a învins chiar şi pe Jaime Lannister, iar acum serveşte cu onoare casa Stark. O femeie cum rar găseşti în Westeros, Brienne este cu siguranţă o alegere înţeleaptă.

got_3

11

Următorul personaj la care ne-am gândit nu este caracterizat de forţa fizică, ci de o viclenie şi o inteligenţă deosebite. Littlefinger şi găsit scăparea din multe situaţii limită şi a reuşit să manipuleze un întreg regat, alegând mereu partea câştigătoare. Nu este cel mai de încredere om din Westeros, dar este cu siguranţă unul periculos, atât pentru nobilii care se luptă pentru Tronul de Fier, cât şi pentru Ceilalţi, pentru că mereu are un as în mânecă şi mereu te surprinde cu ceva.

got-sn7_firstlook_14Continuând pe linia personajelor caracterizate de inteligenţă, ajungem la Tyrion Lannister. Fizicul nu îl ajută, dar mintea îi este mai ascuţită decât o sabie. De la Mâna Regelui a ajuns un exilat, iar apoi a devenit Mâna Reginei, stând acum alături de Daenerys Targaryen. Isteţ şi cu o cultură generală care o depăşeşte pe a multor nobili, Tyrion este un aliat de nădejde în noaptea cea lungă.

Ultimii, dar nu cei din urmă sunt bravii ostaşi din Garda de Noapte. Cine altcineva să lupte mai bine împotriva Celorlalţi şi a armatei lor dacă nu cei care au protejat Cele Şapte Regate de mii de ani, stând de pază pe Zid. Poate că nu sunt cei mai nobili sau cei mai onorabili, dar au jurat să protejeze Westerosul de orice ameninţare care vine de la Nord de Zid.

Dolorous-Edd-Nights-Watch-season-7-official

111 Commentarii

  1. Cosmin mitoi 17/07/2017 Reply
  2. Alexandra 17/07/2017 Reply
  3. marcian 17/07/2017 Reply
  4. Prodan Diana 17/07/2017 Reply
  5. Silviu 17/07/2017 Reply
  6. Marius 17/07/2017 Reply
  7. Rusu Isabelle-Maria 17/07/2017 Reply
  8. Liliana Maria 17/07/2017 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *