Concursul “21 de ani cu editura Nemira” a ajuns la final

Concurs 21 ani NemiraAm împlinit cei 21 de ani de existenţă, ne-am sărbătorit şi ne-aţi transmis gânduri frumoase. A sosit, însă, momentul să vă premiem loialitatea. De ziua noastră, v-am cerut să ne povestiţi, printr-un comentariu, de ce citiţi cărţile editurii Nemira.

Câştigătorul cuponului valoric de 210 lei pentru cumpărături de pe Nemira.ro este Laurentzyu, care ne-a scris mult şi frumos. Iată cum a început:

“Dragă Nemira,
Îţi mulţumesc pentru tot ceea ce faci pentru cititori. Îţi mulţumesc pentru că mă ţii ocupat şi în fiecare zi mă pui să mă uit la rubrica “În curs de apariţie” să văd ce noutăţi ne pregăteşti. Îţi mulţumesc că ne dai mereu câte o porţie (dublă) de lectură şi nu ne laşi flămânzi. Cu alte cuvinte, îţi mulțumesc pentru că exişti!”

De asemenea, v-am promis şi câte un cupon de 50% reducere pentru o carte din colecţiile Nemira pentru fiecare al 21-lea comentariu primit la articolul de anunţare a concursului pe blog sau la postarea de pe pagina de Facebook. Câştigătorii sunt: Iulia Puiu, Mihai T. şi Adrian Viman.

Vă mulţumim că ne citiţi!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *