Doi plus unu gratis si alte vesti

Dupa cum probabil unii dintre voi au vazut, avem o noua “colectie” in situl Nemira, numita “2+1 gratis“. Deocamdata sunt acolo 10 pachete de carti dar numarul lor va creste in timp si in functie de preferintele cititorilor nostri. Pana acum am vazut ca s-au cumparat ceva pachete si cred ca vom adauga in curand alte cateva.

Alta veste. Ne-am facut cont pe Facebook, adica mai avem o cale in plus sa fim aproape. Inca lucram la pagina, nu e tocmai aranjata asa cum s-ar cuveni. De cand s-a schimbat designul la Facebook, mie personal imi pare mai greoi acest serviciu, dar ii dam noi de capat.

Facebook, Inc.Image via Wikipedia

Pe termen scurt, ne propunem sa refacem un pic partea de design a blogului. Ne simtim bine impreuna cu voi si vrem sa facem mai vizibile unele posturi (mai ales cele scrise de invitatii nostri) sau initiative precum “Scrie ca sa primesti o carte“. Va spun acestea pentru ca odata cu schimbarea de design o sa punem deoparte un mic colt din blogul nemira pentru incurajarea celor care au bloguri sau siteuri dedicate cartii sau fenomenului cultural.

Ne-a facut placere sa colaboram cu Cititorii SF, un proiect in plina dezvoltare, si ma gandesc ca mai sunt si altii care isi doresc ceva mai multa vizibilitate pentru proiectele lor aflate la inceput de drum. Blogul Nemira va prezenta aceste proiecte si, eventual, le va sponsoriza cu carti. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un e-mail la silviu[punct]toma[@]nemira.ro. E-mailul trebuie sa contina linkul la blog (site) si o scurta prezentare de doua fraze.

Si inca un mic amanunt: in coloana din stanga ne-am facut un mic widget, cei care doresc sa il puna pe propriul site pot apasa “get widget” si in functie de platforma de blog pot lua codul potrivit.

Cam atat pentru astazi, sa ne citim numai de bine!

4 Commentarii

  1. kyodnb 14/04/2009 Reply
  2. Silviu Toma 14/04/2009 Reply
  3. kyodnb 14/04/2009 Reply
  4. Silviu Toma 14/04/2009 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *