Editura Nemira recomandă Şcolile de Vară marca Fundaţia Calea Victoriei

Vogue21-248x250

In saptamanile toride de vara,  Fundatia Calea Victoriei va asteapta pe Popa Soare 40 sa descoperiti – intr-o atmosfera relaxata si in cadrul unor discutii interactive cu profesionisti – subiecte si mestesuguri care va ajuta sa calatoriti in universuri culturale si creative.

Bucurestenii curiosi si inteligenti sunt invitati la cursuri concentrate in 5 zile in cadrul carora pot descoperi si aprofunda subiecte interesante: arta fotografiei, antropologie culturala, vorbire in public, machiaj, jurnalism narativ, istoria artei, fabuloase povesti traditionale, misterele arheologiei, exercitii de imbunatatire a dictiei sau tehnica mozaicului.

Cursantii vor beneficia de pregatirea lectorilor pe domeniile care ii intereseaza atat prin prezentarea din cadrul cursului, ilustrata de multe imagini, cat si prin dialog deschis cu lectorul si ceilalti cursanti.

Pentru a vedea programa de vara si a va inscrie la cursuri va invitam sa vizitati pagina:

http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/2011/program-cursuri-si-evenimente/

Avantajul acestor cursuri intensive este ca fiecare dureaza maximum o saptamana, astfel incat intalnirile nu afecteaza programarea concediilor.

Cursantii beneficiaza la final de certificate de participare, oferite la cerere, care atesta cunostintele si abilitatile dobandite la curs.

Pentru mai multe detalii si informatii puteti vizita site-ul fundatiei noastre: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro sau puteti suna la mobil: 0723 167 892 si telefon fix: 021-321.30.22

 

Daca doriti sa vedeti programul scolilor de vara pentru copii va invitam sa vizitati: http://www.scoaladeartesimaniere.ro/

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *