Enciclopedia religiilor, cheia spiritualităţii

550p200Pe data de 5 mai celebrăm Paştele. O sărbătoare a luminii şi a bucuriei, ce  îşi păstrează şi acum farmecul şi semnificaţia, fiind un moment de linişte sufletească şi de apropiere de familie.

Paştele a fost sărbătorit încă din epoca apostolică. În conştiinţa Bisericii, Învierea Domnului nu este doar cea mai veche sărbătoare creştină, ci şi începutul şi culmea tuturor sărbătorilor şi a praznicelor. Aşa cum consideră şi Michel Malherbe religia este încă o constantă vitală în existenţa omului, stând la baza numeroaselor conflicte politice, sociale și culturale de astăzi şi rămânând temeiul vieții.

Enciclopedia religiilor, în două volume, este o lucrare esențială, în care se deslușesc fundamentele diverselor orientări și mișcări spirituale din lumea întreagă, privite cu obiectivitatea omului de știință, cu puternice valenţe jurnalistice şi etnografice. Într-un stil alert, de o remarcabilă precizie, Michel Malherbe se apleacă asupra evoluției vieții religioase din timpuri imemoriale și până în contemporaneitate. Ceea ce impresionează la ambele volume este poziţia autorului faţă de aspectele dezbătute, o poziţie de imparţialitate, de obiectivitate lucidă.

Nemira vă invită să descoperiţi cheia înţelegerii propriei spiritualităţi, a diverselor religii de pe glob şi a universului religios aflat într-o continuă transformare. Săptămâna aceasta, fiecare din cele două volume ale Enciclopediei religiilor au 30% reducere, iar întregul pachet beneficiază de 40% reducere.

Promoţia este valabilă până la data de 22 aprilie 2013 şi nu se cumulează cu alte promoţii sau gratutăţi.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *