Gaudeamus 2015 la final: TOP 10 Nemira şi foarte multe mulţumiri vouă, cititorilor noştri!

600p400b

Cinci zile de foc. Aşa s-ar putea descrie ediţia 2015 a Târgului de carte Gaudeamus, una în care vizitatorii care s-au oprit la standul Nemira au fost, parcă, mai mulţi ca niciodată, iar pentru acest lucru dorim să le mulţumim. Fără voi, aşadar, cititorii noştri fideli, nu doar că atmosfera nu ar fi fost aceeaşi, dar prezenţa voastră în număr atât de mare a venit ca o reconfirmare a faptului că suntem pe un drum bun. Că iniţiativele noastre editoriale sunt, iată, certificate şi recompensate, lucru care nu poate decât să ne acorde încrederea necesară pentru a performa în continuare.

Dar asta, bineînţeles, nu este tot. Aceste cinci zile au fost de asemenea ocazia perfectă, pentru voi, cititorii noştri, de a vedea la standul unele dintre cele mai importante personalităţi culturale ale momentului. De la Mircea Cărtărescu, Maia Morgenstern, Oana Pellea, Florin Iaru şi Alexandru Mironov până la Cezar Paul-Bădescu, Marian Truţă, Dănuţ Ungureanu şi Lavinia Bârlogeanu, nenumăraţi scriitori, poeţi şi artişti importanţi au trecut pe la standul nostru pentru a lansa unele dintre cele mai valoroase titluri Nemira publicate în ultimul timp.

Şi pentru că tot am vorbit despre titluri, însuşi motivul principal al activităţii noastre ce nu are alt scop decât plăcerea lecturii voastre, a celor care ne sunteţi alături de aproape 25 de ani, iată care este clasamentul celor mai bine vândute dintre acestea la Târgul de carte Gaudeamus 2015:

1. Sculptând în timp de Andrei Tarkovski

2. Cavalerul celor şapte regate de George R.R. Martin

3. Viaţa elfilor de Muriel Barbery

4. 111 cele mai frumoase poezii ale generaţiei ‘80

5. Istoria lumii de Andrew Marr

6. Almanahul Anticipaţia 2016

7. Distanţa dintre noi de Jhumpa Lahiri

8. Războiul etern de Joe Haldeman

9. Mr. Mercedes de Stephen King (prima parte din trilogia Bill Hodges)

10. Mineral de Dănuţ Ungureanu şi Marian Truţă

Vă mulţumim şi vă aşteptăm în număr cel puţin la fel de mare şi anul viitor!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *