Ghid de cumpărături pentru Ziua Cărții

Ziua Cărții este unul dintre cele mai importante evenimente de peste an pentru pasionații de lectură. V-am pregătit și un mic ghid de cumpărături pentru ca #PlăcereaLecturii să fie mai aproape de voi!

PASUL 1 – Adaugă în wishlist toate cărțile pe care le vrei. Mai ai câteva zile să o faci, dar credem că e o idee bună pentru tot restul anului. Așa ai mereu într-un loc toate cărțile pe care vrei să le citești în viitorul apropiat, iar după ce le cumperi saule citești, le poți șterge.

PASUL 2 – Abonează-te la newsletterul Nemira și urmărește noutățile și recomandările noastre de lectură.

PASUL 3 – Întreabă un prieten ce mai vrea să citească, poate puneți de o comandă împreună #SharingIsCaring, iar așa împărțiți transportul (comenzile de peste 200 lei beneficiază de transport gratuit + o surpriză tare faină…shh!).

PASUL 4 – Întreabă-ne dacă ai nevoie de recomandări speciale, numai pentru tine. Suntem la un click distanță. Poți să ne scrii oricând pe Facebook sau Instagram – una din bucuriile job-ului nostru e că putem vorbi despre cărți cu alți cititori. Așadar, dacă ți-a plăcut ceva anume de la noi (sau de la alte edituri,că nu citim doar de la Nemira, hehe), ne poți zice câteva titluri și îți facem recomandări în cunoștință de cauză.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *