Ghid de cumpărături pentru Ziua Nemira

Timpul trece repede atunci când te bucuri de #PlăcereaLecturii. Ziua Nemira bate din nou la ușă, iar în perioada 22 și 29 iulie sărbătorim 33 de ani de când suntem parte din ritualul tău de lectură ORIUNDE, ORICÂND, ORICUM!

Este momentul ideal în care să celebrăm împreună toate personajele, universurile și autorii alături de care am stat cu sufletul la gură la fiecare pagină, dar mai ales să ne îmbogățim rafturile cu toate cărțile care au stat până acum cuminți pe lista de TO BE READ.

Noi ne-am pregătit cum se cuvinte și te așteptăm la noi acasă, adică pe nemira.ro, cu cele mai noi apariții, dar și cu povești de neuitat la prețuri aniversare.

Ca să te ajută la cumpărături, ți-am pregătit un ghid special:

  1. Uită-te pe Goodreads sau în Notes la cărțile care ți-au făcut cu ochiul în ultima vreme, vino pe site și adaugă toate titlurile dorite în wishlist. Astfel vei găsi într-un singur loc toate cărțile pe care vrei să le citești în viitorul apropiat, iar după ce le cumperi sau le citești, le poți șterge și te poți muta cu ele pe Goodreads, poate chiar le vei lăsa o recenzie.
  2. Abonează-te la newsletterul Nemira și urmărește noutățile și recomandările noastre de lectură. Tot acolo anunțăm ce surprize pregătim pentru supercititorii Nemira. Avem inclusiv campanii personalizate doar pentru abonați, așa că nu mai aștepta!
  3. Anunță un prieten. Veștile bune sunt cele împărtășite. Nu ține doar pentru tine codurile de reduceri și recomandările de titluri noi!
  4. Întreabă-ne dacă ai nevoie de recomandări speciale sau dacă vrei să știi ce ai putea alege pentru cineva drag. Ne bucurăm să împărtășim cu ceilalți secretele noastre de lectură și, în plus, suntem doar la un click distanță. Poți să ne scrii oricând pe Facebook, Instagram sau pe TikTok. Te rugăm doar să ne spui care sunt titlurile preferate, iar noi îți facem recomandări în cunoștiință de cauză.

Spor la citit & la cumpărături!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *