Goana dupa cadouri începe acum pe nemira.ro! Pregăteşte-te pentru sărbătoarea de Moş Nicolae!

600p400

Sărbătorile se apropie cu paşi repezi, iar cei dragi nici nu bănuiesc minunăţiile pe care le pregăteşti. Dar pentru asta ai nevoie să intri pe nemira.ro, unde ţi-am pregătit cele mai cele cadouri, la preţuri care ar face invidioase până şi promoţiile oferite (probabil) în ţara lui Moş Crăciun. Dar pentru că tot am ajuns la personajele care fac deliciul lunii decembrie, să ne ocupăm de cel care deschide această lună a cadourilor: nimeni altul decât Moş Nicolae. În cele ce urmează poţi vedea care sunt recomandările noastre pentru acele cadouri care să lase o amintire de neuitat în memoria persoanelor dragi.

joan-d.-vinge---regina-zapezilor-c1site_1Pentru început, aşadar, îţi recomandăm să mergi fără ezitare pe varianta bestsellerului semnat Joan D. Vinge, în fapt o minunată reinterpretare a basmului lui Hans Christian Andersen, Crăiasa Zăpezii. De ce credem că este cadoul perfect pentru această perioadă a anului? Ei bine, ascultaţi care este premisa poveştii şi veţi înţelege: După 150 de ani de domnie, timpul Reginei Zăpezilor se apropie de sfârşit. În curând, poarta galactică ce leagă planeta Tiamat de alte lumi se va închide şi vremea Iernii se va termina odată cu venirea la putere a Verii. Dar nu este totul pierdut dacă planul lui Arianrhod, Regina Iernii cea coruptă şi veşnic tânără, se va împlini. De cealaltă parte a lumii, Moon, unul dintre oamenii Verii, este prinsă în mrejele urzelilor Reginei şi va trebui să lupte cu toate forţele pentru a împiedica un viitor sumbru.

Poveste de iarnaDupă o evocare atât de frumoasă a zăpezii făcută de însă regina ei, vă invităm să vă dedicaţi iernii în general, anotimpul care de altfel îşi intră în drepturi în această perioadă. Pătrundeţi, prin urmare, în atmosfera saloanelor Belle Epoque, într-un New York magic, acoperit de zăpezi şi bătut de vânturi cumplite. Într-o noapte de iarnă, Peter Lake, un mecanic orfan, crescut în fabulosul ţinut al lacurilor, pătrunde în casa magnatului Penn şi o descoperă pe Beverly, o tânără frumoasă şi mistuită de febră, privind stelele pe acoperişul îngheţat. Între cei doi se înfiripă o iubire care îl va purta pe Peter prin mai multe epoci şi spaţii în încercarea de a întoarce timpul pentru a o aduce înapoi pe iubita sa. Iar din călătoria lui se naşte una dintre cele mai încântătoare poveşti scrise în literatura americană.

Coperta BasmaniaŞi pentru că, invariabil, aceste lecturi vă vor purta într-o lume a fanteziei debordante, următoarea recomandare nu poate veni decât ca o continuare firească: Basmania, basmul ilustrat semnat de regretatul Valentin Nicolau în colaborare cu graficianul Tudor Popa. Iar premisa propusă de volum seamănă, parcă, izbitor de mult cu o angoasă resimţită de însăşi lumea contemporană: oamenii refuză să mai viseze, iar acest lucru, desigur, nu poate avea decât consecinţe dezastruoase. Aşa se face că împăratul basman trebuie să se gândească la o strategie de a ieşi din acest impas, mai ales că lumea basmelor, cea în care trăiesc şi acţionează personajele noastre, nu poate exista decât în măsura în care oamenii cred în ea. Iar dacă povestea imaginată de Valentin Nicolau vi se pare că rezonează cu starea de fapte existentă în realitate, aceasta nu este decât o dovadă, încă o dată, că el a intuit perfect conflictul primordial al lumii contemporane.

Trei titluri excepţionale, aşadar, pentru voi, care nu sunt însă decât o mică parte a ofertei extraordinare de cadouri pe care v-am pregătit-o pentru această perioadă şi care – atenţie – are reduceri de până la 82%! Vă urăm, aşadar, spor la cumpărături şi, bineînţeles… lectură plăcută!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *