Iată castelul Riverrun din următorul sezon Urzeala Tronurilor

castel Urzeala TronurilorEchipa de producție a serialului de televiziune Urzeala Tronurilor se află la castelul Gosford, din Irlanda. Aici se vor filma scene care vor apărea în cel de-al treilea sezon Urzeala Tronurilor, iar castelul Gosford va fi în serial castelul Riverrun, aparținând casei Tully.

În seria de cărți Cântec de gheață și foc scrisă de George R.R. Martin, castelul Riverrun are o formă triangulară și se află la intersecția dintre Red Fork și râul Tumblestone. Riverrun a fost casa familiei Tully de mii de ani și a devenit scaunul de conducere al ținutului în urmă cu trei secole, când cei din casa Tully s-au aliat cu Aegon the Conqueror (Cuceritorul) împotriva dominației de până atunci.

Mai jos se poate vedea o fotografie de la castelul Gosford cu însemnele casei Tully:

riverrun urzeala tronurilor

Al treilea sezon din serialul TV Urzeala Tronurilor inspirat de cărțile scrise de George R.R. Martin va fi difuzat pe micile ecrane începând din primăvara anului viitor, din 31 martie 2013. Ultimul episod din sezonul al doilea din producția TV Urzeala Tronurilor a adus celor de la HBO cele mai mari audiențe de până acum. În Statele Unite, peste patru milioane de telespectatori au urmărit în premieră ultimul episod din serial.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *