Începe şcoala de magie: lecturi vrăjite şi alte formule magice pentru toamna ce vine

600p400

Te pregăteşti de începerea anului şcolar? Ei bine şi la editura Nemira începe şcoala, dar nu e una ca toate celelalte. Aici ai profesori magicieni, colegi iniţiaţi în mistere stravechi şi aventuri fabuloase imediat ce deschizi uşa clasei. Iar pentru toate acestea primeşti acum o reducere de 45% pe nemira.ro!

MagicieniiŞi pentru că lucrurile stau astfel, e vremea să te învăţăm câteva formule magice care să te ajute să intri cât mai uşor în atmosfera noului an şcolar după relaxarea oferită de vacanţă. Prima dintre acestea, aşadar, este Magicienii, de Lev Grossman, acestea fiind, practic, cuvintele pe care trebuie să le pronunţi pentru ca atmosfera să se însenineze şi să uiţi de lungile cursuri care te aşteaptă. Asta ca să nu mai spunem că vei face cunoştină cu Quentin Coldwater, personajul principal al cărţii şi seria fabuloasă de aventuri pe care le trăieşte în colegiul exclusivist de magie de la periferia New York-ului.

witcher-site (1)Iar dacă recomandarea noastră nu este suficientă, probabil că este timpul pentru o alta, mai puternică şi de impact. Este momentul, prin urmare, să deschideţi volumul The Witcher şi să-i pronunţaţi titlul foarte, foarte încet, aşa cum probabil că o fac cu spaimă şi creaturile vânate de acesta pe parcursul romanului de succes cu acelaşi nume. Cât despre acţiunea palpitantă a volumului scris de Andrzej Sapkowski, aceasta va fi, bineînţeles, un bonus cu care veţi rămâne mult timp după finalizarea lecturii. Şi, de ce nu, poate vă va ajuta pentru o vrajă ulterioară.

Cartea ucenicullui vrajitor coverIar dacă nici această soluţie nu funcţionează, deşi având în vedere puterea foarte mare a întâmplărilor descrise în aceste cărţi ne îndoim sincer, mai există totuşi soluţia de a le folosi pe amândouă simultan. Vă garantăm că magia combinată a acestora poate impresiona chiar şi cel mai exigent profesor. Dar dacă lucrurile se încăpăţânează încă să nu se întâmple aşa cum vă doriţi, există întotdeauna încă un ingredient imbatabil pe care îl puteţi adăuga formulei magice: Cartea ucenicului vrăjitor. Instrucţiunile pentru construcţia corectă a unei baghete magice sau a unui cadran solar sunt fără îndoială cunoştinţe pe care le va aprecia întregul corp profesoral al şcolii de magie.

Şi… nu uita: acestea sunt numai trei dintre formulele magice pe care le ai la dispoziţie în promoţia noastră. Mult succes!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *