Învaţă cum să vindeci cu mâinile din Manualul de Reiki

Joi, 3 iulie, apare la chioşcurile de ziare un nou titlu din colecţia Mistica, împreună cu ziarul Libertatea, la preţul special de 9,99 RON.

Manual de Reiki, scris de Mikao Usui şi Frank Ariava Petter are la bază manualul de instruire pe care Mikao Usui l-a oferit discipolilor săi pentru practicarea Reiki. Spre deosebire de alte terapii bazate pe echilibrarea energetică, ce necesită anumite abilităţi  înnăscute, tehnica Reiki poate fi practicată de oricine şi reprezintă o cale spre sănătatea şi spre adevărul ascunse în noi. Ea presupune plasarea mâinilor pe corpul pacientului, în principalele puncte energetice. Simbolurile Reiki au rolul de a lăsa lumina să circule prin corp, ajutând astfel la creşterea vibraţiei şi la înlăturarea energiilor negative. Terapia Reiki nu înlocuieşte tratamentele medicale, doar le diminuează efectele negative şi reacţiile adverse, mărindu-le puterea de a acţiona la nivelul organismului.

Acest manual te învaţă să foloseşti mâinile în poziţiile specifice Reiki pentru a trata zone ale corpului sau diferite afecţiuni. Pe lângă tehnicile de vindecare, cartea cuprinde şi o tehnică de respiraţie, utilă oricui, precum şi 100 de fotografii cu poziţiile mâinilor pentru fiecare tratament în parte.

Nu rataţi Manualul de Reiki, de mâine, la chioşcurile de ziare, împreună cu Libertatea!

Mistica600p400

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *