Maximum 20 RON – acesta este preţul pe care îl au peste 200 de titluri pe nemira.ro!

600p400 fix

Dragi prieteni, astăzi – şi pentru toată durata acestui weekend, trebuie să vă facem cunoscut următorul anunţ: peste 200 de titluri Nemira pot fi cumpărate acum cu preţuri de maximum 20 RON de pe nemira.ro!

Istoria snobismuluiPrintre acestea puteţi găsi Istoria snobismului, în ale cărui câteva sute de pagini consistente şi savuroase, literatura, istoria, filosofia, religia, muzica, artele plastice, moda şi multe alte sfere sunt chemate să dea mărturie pentru snobii din toate vremurile şi obsesiile lor. Pe scurt, „Istoria snobismului” este o altfel de poveste a fiinţei umane, a omului care caută neîncetat, în toate epocile, să fie altceva decat este.

Bine ca esti tu desteptUn alt titlu foarte interesant este Bine că eşti tu deştept, un adevărat tur de forţă pentru minţi antrenate, de la filozofie la fizică, de la literatură la matematici şi în acelaşi timp o splendidă piruetă pe culmile gândirii abstracte. Explorând cu abilitate căile sinuoase pe care le parcurge mintea când este solicitată, cartea oferă răspunsuri surprinzătoare la 60 de întrebări atât de crude prin simplitatea lor.

TigaraNu în ultimul rând, un al treilea volum pe care îl puteţi cumpăra la preţ redus în acest weekend este Ţigara. Povestea unei seducătoare, volum care este primul studiu antropologic despre ţigară, rod al unei cercetări riguroase ce a apelat la literatură, pictură, cinematografie şi artă publicitară, precum şi la mărturii orale inedite.

Şi nu uitaţi: acestea sunt numai trei dintre cele peste 200 de titluri ce pot fi cumpărate la preţuri de până la 20 RON în acest weekend pe nemira.ro!

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *