Nautilus SF, mai aproape de voi ca niciodată

550p200O săptămână nu a fost suficientă? Special pentru iubitorii de science fiction, dar şi pentru cei ce abia fac cunoştinţă cu acest gen de literatură, ofertele de la Final Frontier continuă în online. Numai în această săptămână mai puteţi profita de o reducere de 40% pentru titlurile colecţiei Nautilus. 

Descoperă în Nautilus cei mai cunoscuţi autori de SF şi o proză ce îţi va purta imaginaţia pe culmi nebănuite.  Joe Abercrombie – Fără îndurareGardner Dozois – The Year’s Best Science Fiction (vol. 7)Paolo Bacigalupi – Fata modificatăFrederik Pohl – Consemnarile Heechee sau Orson Scott Card – Din nou pe Pământ te aşteaptă cu personaje complexe,  realităţi artificiale, călătorii spaţiale. O lectură palpitantă, perfectă pentru cititorul ce vrea să se delecteze şi să fie provocat în acelaşi timp. 

De asemenea, Nemira vă invită la o călătorie fantastică alături de cei mai de seamă exponenţi ai genului: Arthur C. Clarke, Philip K. Dick, Frank Herbert şi mulţi alţii.

Promoţia este valabilă până la data de 01 aprilie 2013 şi nu se cumulează cu alte promoţii sau gratuităţi.

Nu uitaţi că vă aşteptăm şi pe pagina de Facebook a colecţiei Nautilus pentru a descoperi împreună universul SF & Fantasy.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *