Prinde reducerea flash de mâine!

Coperta Fuga vanatoruluiEditura Nemira îți oferă mâine o reducere flash! De marți, 21august, ora 10:00 și până ziua următoare la aceeași oră poți cumpăra romanul SF Fuga vânătorului, de George R.R. Martin, Gardner Dozois, Daniel Abraham cu o reducere de 40%.

Ramón Espejo, emigrant galactic de origine hispano-americană, îşi împarte timpul între cercetările geologice menite să-l îmbogăţească peste noapte, conflicte prin baruri şi relaţia anostă cu o Elena, pe care niciunul dintre cei trei scriitori nu s-a prea obosit să o justifice în cadrul narativ (la un moment dat nu poţi să te abţii de la o paralelă între acest Ramón şi Antonio Banderas în… multe dintre rolurile sale). Una dintre isprăvile de beţie ale eroului nostru îl transformă în persona non grata, astfel că el se retrage într-o zonă aparent nelocuită a planetei adoptive, tulbură echilibrul natural, scoate din vizuină o specie de extratereştri încă necunoscută oamenilor, este luat prizonier etc. Bookblog

“Trei scriitori, treizeci de ani, o carte. Fuga vânătorului este rodul unui joc care a durat trei decenii. George R.R. Martin, Gardner Dozois și Daniel Abraham au inventat o poveste subtilă, pornind de la un personaj enigmatic, care sălășluiește în întuneric. Fascinaţi de ce se ascunde înlăuntrul oricărei fiinţe umane, autorii au dat frâu liber închipuirii, invitând cititorii în lumi care funcţionează după alte reguli decât cele ale oamenilor.

“Roman al iniţierii în misterele lumilor posibile, carte a explorărilor și a descoperirilor”. The Guardian

Volum scris la șase mâini, Fuga vânătorului seamănă cu un puzzle. Efectul lui depinde de imaginaţia și de priceperea celui care asamblează piesele”.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *