Raymond Chandler loveşte din nou. Acum, cu proză scurtă!

Dacă seria Raymond Chandler debuta cu două titluri de anvergură literară, „Adio, iubito“ şi „Doamna din lac“, iată că acum vedeta săptămânii este un volum de povestiri şi nuvele – „Crimă de mântuială“. Desigur însă că nu cantitatea face calitatea, ci chiar stilul fără cusur al marelui scriitor american, fie că este vorba despre nuvele, schiţe sau povestiri.

Povestiri pe fundalul cărora aproape că veţi putea auzi sunetul trist și singuratic al saxofonului din cluburi, sau vedea cu ochii minții un Los Angeles pe cât de luminos, pe atât de sinistru. Iar dacă doriţi motive în plus pentru a citi această carte, iată câteva dintre ingredientele pe care le aruncă în joc Raymond Chandler: o femeie cu piele „dulce şi sălbatică, precum florile de câmp de pe o vale însorită“, o echipă de combatere a traficului de droguri şi, bineînţeles, nelipsiţii detectivi deveniţi marcă înregistrată.

Campania Raymond Chandler este susţinută de B365.ro, Magic FM şi Hollywood Multiplex. Cartea „Crimă de mântuială” poate fi cumpărată marţi, 28 octombrie, de la chioșcurile de presă, împreună cu ziarul Libertatea.

Crima de mantuiala 6x4

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *