”Răzvan Mazilu. De la dans la musical” – spectacol-lansare luni, 3 aprilie, la Artmark

Razvan Mazilu

Avem plăcerea să vă invităm la evenimentul de lansare a cărții Răzvan Mazilu. De la dans la musical, o perspectivă caleidoscopică, construită din observațiile și retrospectivele cronicarului si realizatorului TV SandaVișan.

Luni, 3 aprilie, ora 19.00, la Artmark (Str. C.A. Rosetti 5), sărbătorim arta spectacolului și personalitatea unui artist polimorf, deschizător de drum, cândva pentru teatrul-dans, acum pentru musical.

Invitați la eveniment sunt: Maia Morgenstern, George Mihăiță, coregraful Ioan Tugearu, regizorul Dragoș Galgoțiu și Monica Andronescu (coordonatoarea colecției Yorick).

Vor performa momente din musicalurile West Side Story si Mon Cabaret Noir actorii Aylin Cadîr, Ana Bianca Popescu, Alina Petrică, Anca Florescu, Ioana Maria Repciuc, Daniela Tocari și Lucian Ionescu.

Sonia Argint-Ionescu prezintă evenimentul. 

Volumul Răzvan Mazilu. De la dans la musical, lansat la editura Nemira în colecția Yorick Actual, este construit din observațiile și retrospectivele Sandei Vișan, din dialogurile vii cu Răzvan Mazilu, din fragmente de cronici și interviuri, fotografii din spectacole, dar și din mărturiile altor artiști și personalități culturale.

Vă așteptăm luni, 3 aprilie, ora 19.00, pentru a celebra emoția și complexitatea creatiei lui Răzvan Mazilu, la o lansare – spectacol, alături de artist și de invitații săi speciali.

Vă rugăm să confirmați participarea la eveniment  la adresa sau telefonul sorin@adpmpr.ro / 0724278602.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *