Să ne jucăm Urzeala tronurilor!

urzeala tronurilorCâţi fani Urzeala Tronurilor sunt printre cititorii Nemira? Pentru că se apropie sezonul 3, Taraba de Jocuri şi Nemira vă invită la un concurs special. Miza: şansa de a te distra prin joc şi voie bună, alături de prietenii tăi, fani şi ei ai îndrăgitei serii Cântec de Gheaţă şi Foc.

Toţi cei ce comandă în această săptămână orice titlu individual sau pachet din seria Cântec de Gheaţă şi Foc intră în tragerea la sorţi pentru un super joc Urzeala Tronurilor oferit de prietenii noştri de la Taraba de Jocuri.

Nu uita că numai în această săptămână, volumele seriei Cântec de Gheaţă şi Foc au reducere specială de 45%, iar pachetul cu cele cinci titluri beneficiază de o reducere de 50%.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorţi şi va fi anuntat în termen de şapte zile. În tragerea la sorţi intră toţi cei ce comanda un titlu individual sau pachet din seria Cântec de Gheaţă şi Foc în perioada 25 martie – 01 aprilie 2013. Câştigătorul are 20 de zile la dispoziţie să îşi revendice premiul, în caz contrar, acesta va fi oferit unei alte persoane.

Dacă vrei să fii la curent cu toate noutăţile marca Taraba de Jocuri, întră pe Facebook şi urmăreşte-le activitatea.

UPDATE: Câştigătorul este Ion Lucian. Felicitări, Lucian! Vei fi contactat pe e-mail pentru a intra în posesia premiului.

2 Commentarii

  1. paraschiv 03/04/2013 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *