Saga Dune este acum completă!

Promotie Dune“Cel mai important roman SF din toate timpurile. Este convingător, puternic, genial.” Robert A. Heinlein

“Un unicat în literatura science fiction. Nu se compară cu nimic, poate numai cu Stăpânul inelelor.” Arthur C. Clarke

Te-am convins? Fan SF sau nu, sigur ai auzit de Dune, una dintre cele mai bune serii Science Fiction.

Deseori citată ca reprezentând cea mai vândută serie S.F. din istorie și considerată de mulți drept cea mai bună operă a genului, cea mai cunoscută operă a respectatului autor american Frank Herbert a câștigat Premiile Hugo și Nebula, a fost adaptată pentru marele și micul ecran, a dat naștere unui număr impresionant de continuări, prequeluri, bandă desenată și lucrări ale fanilor și stă la baza unei longevive și apreciate serii de jocuri computerizate, precum și a multiple jocuri de masă, de cărți și role-play.

Servind ca sursă de inspirație pentru nenumărate universuri fictive din cinematografie, literatură sau jocuri, și publicată în peste 19 limbi, influența Dune asupra ficțiunii mondiale – și chiar a non-ficțiunii – este inestimabilă și demnă de respect.

Combinând elemente de Fantasy, Hard Science-Fiction, futurologie, religie, politică și mitologie, universul Dune reușește să fie credibil, convingător, antrenant și de o profunzime greu de egalat, făcând din Saga Dune un Space Opera exemplar.

Pentru fanii Dune, dar şi pentru cei care vor să descopere universul plasat într-un viitor îndepărtat al omenirii, Nemira a pregătit o super promoţie: 40% reducere pentru volumele seriei Dune, în format nou, hardcover.

 

Coperta DuneMantuitorul DuneiEreticii duneiImparatul zeu al DuneiCanonicatul Dunei

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *