Târgul de weekend Nemira continuă: alege cartea care ţi se potriveşte!

Vara aceasta surprizele se ţin lanţ pe nemira.ro, iar dintre acestea târgul online care se desfăşoară în fiecare weekend are cele mai multe şanse de a face furori. De ce? Pentru simplul motiv că reducerile sunt substanţiale, unele titluri din cele peste 20 prezente în această promoţie având preţuri cu… 77% mă scăzute!

Dosarul CapriEste, spre exemplu, cazul cărţii Dosarul Capri, în care Lola Salvia d’Acquaviva se refugiază la Capri după un mariaj in pragul destrămării. Pe aceasta insulă misterioasă găseşte o atmosferă sumbră, tocmai potrivită pentru un roman – îndeosebi Vila Fersen din vecinătate, în care un aristocrat bogat şi pedofil provocase un mare scandal cu câteva zeci de ani în urmă.

Fantasy & horror 3O altă carte foarte interesantă ce beneficiază de această reducere, este The Year’s Best Fantasy and Horror (Vol. 3), despre care publicaţia The Zone ascris că este „Cea mai bună antologie pe care am citit-o de multă vreme, excelentă pentru a vă ţine la curent cu ceea ce se întâmplă în fantasy şi horror, sau pur şi simplu ca o culegere de texte foarte bune.” 

Taramurile pustiiteNu în ultimul rând, un alt titlu ce vă poate reţine atenţia este Tărâmurile pustiite. Poveşti ale Apocalipsei, o antologie coordonată de John Joseph Adams ce reuneşte peste 20 de nume celebre ale genului SF. Dintre aceştia nu lipsesc Stephen King, Orson Scott Card sau chiar George R. R. Martin. O culegere de texte foarte interesante despre care John Joseph Adams a spus că urmează douăzeci şi două de scenarii post-apocaliptice, unele împinse la extrem, altele aduse în viata de zi cu zi. Dar toate explorează aceeaşi întrebare: cum va fi viaţa după sfârşitul lumii… aşa cum o cunoaştem?”

Nu rămâne decât să vă urăm lectură plăcută şi în acest weekend!

Targul de weekend 600p400

1 Comentariu

  1. Romeo Rugina 28/06/2014 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *