”Turnul întunecat” va fi ecranizat

coperta turnul intunecatSeria de cărți scrisă de Stephen King, Turnul întunecat, va fi ecranizată în curând de către Warner Bros.

Deoarece este un proiect nou, încă nu se cunosc multe detalii despre ecranizare, dar se presupune că filmul va avea premiera în primăvara anului 2013.  În rolul principal va fi actorul Javier Bardem, cunoscut din filmul No country for old men.

Turnul întunecat este o serie de cărți de aventuri SF, scrisă de autorul american Stephen King. Acesta descrie un pistolar și aventurile sale în căutarea unui turn, a cărui natură este atât fizică, cât și metaforică.

Roland, ultimul pistolar, şi ceata lui de prieteni au scăpat ca prin urechile acului dintr-o lume şi au pătruns în următoarea. Odată ajunşi acolo, Roland le spune o poveste din vechime, plină de aventură şi iubire, în centrul căreia se află o fată neasemuit de frumoasă şi de neînfricată pe nume Susan Delgado. Astfel, vor fi cu toţii atraşi într-un străvechi mister în care magia şi pericolul se împletesc la tot pasul.

Plasat într-un decor de-o măreţie legendară, plin de răsturnări neaşteptate de situaţie, presărat cu imagini răpitoare şi personaje memorabile, Vrăjitorul şi globul de cristal atinge noi culmi ale rafinamentului povestirii care face din seria ”Turnul întunecat” o realizare de neegalat.

6 Commentarii

  1. andrei 02/08/2012 Reply
    • Maria 02/08/2012 Reply
  2. ad 09/08/2012 Reply
    • Maria 09/08/2012 Reply
  3. Daria 26/06/2017 Reply
    • ADMIN 27/06/2017 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *