Urzeala tronurilor continuă şi în sezonul 4!

toti-ladscape-70x50Michael Lombardo, preşedintele HBO Programming, a anunţat acum două zile că intrigile şi suspansul din serialul Urzeala tronurilor vor continua cu sezonul 4, inspirat din întâmplările prezentate în volumul Festinul ciorilor, cel de-al patrulea din seria Cântec de Gheaţă şi Foc.

Actorul Peter Dinklage le-a comunicat fanilor pe Facebook vestea cea bună: “Mulţumiri HBO că păstrează aceeaşi distribuţie şi aceeaşi echipă pentru încă un sezon şi, cu puţin noroc, pentru multe alte sezoane”.

Având la bază binecunoscuta serie Cântec de Gheaţă şi Foc, de George R.R. Marin, serialul Urzeala tronurilor, sau Game of Thrones pentru fanii din America, prezintă conflictele şi viaţa pretendenţilor la Tronul de Fier din Westeros, un târâm în care iernile şi verile pot dura ani întregi, iar setea de putere este eternă.

Sezonul cu numărul 3 al seriei a avut premiera dumincă, 31 martie pe HBO în Statele Unite şi pe 1 aprilie pentru fanii din România, depăşind recordurile de audienţă.  Hollywood Reporter a numit Game of Thrones “captivant şi remarcabil,” în timp ce Newsday  l-a  declarat “superb”. Publicaţiile Chicago Tribune şi Washington Post au avut şi ele numai cuvinte de laudă pentru acest serial.

Peter Dinklage

1 Comentariu

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *