Vă mulțumim pentru că ne-ați fost alături la Gaudeamus 2011!

Weekend-ul acesta s-a încheiat o nouă ediție a Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură 2011. Ne-am simțit foarte bine alături de cititorii care au trecut pe la standul nostru, fie că au achiziționat noi titluri ale Editurii Nemira, fie că au luat parte la sesiunile de autografe oferite de Mihai Găinușă și Iulian Tănase!

De asemenea, dorim să vă mulțumim pentru că ați votat Nemira drept una dintre cele mai îndrăgite edituri, oferindu-ne astfel locul al treilea în topul preferinţelor voastre.

V-am întâmpinat cu peste 700 de titluri, noutăţi editoriale, zeci de pachete cadou şi oferte speciale. Cel mai căutat autor publicat de Nemira a fost, după cum era de aşteptat, George R. R. Martin, saga semnată de acesta – Cântec de gheaţă şi foc – ocupând locul I în topul vânzărilor editurii la Gaudeamus!

A fost urmată îndeaproape de trilogia Jocurile foamei de Suzanne Collins şi Odiseea spaţială de Arthur C. Clarke. Seriile de autor Opere alese. Rodica Ojog Braşoveanu şi Raymond Chandler încheie, pe locurile 4 şi 5, topul vânzărilor Nemira la Gaudeamus.

Editura Nemira ocupă locul al treilea în topul preferinţelor cititorilor la Târgul Internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură 2011. Organizatorii Târgului au realizat un top 3 al celor mai îndrăgite edituri, premiile fiind acordate în urma voturilor publicului care a vizitat Gaudeamus în perioada 23 – 27 noiembrie.

După o asemenea săptămână, așteptăm cu nerăbdare următoarea ediție Gaudeamus!

3 Commentarii

  1. Dyana*13 29/11/2011 Reply
  2. Mihaita Stefan 29/11/2011 Reply
  3. John 30/11/2011 Reply

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *