100 de bestsellere la 30% reducere!

Profită acum de oferta de Paşte a Editurii Nemira şi cumpără-ţi 100 dintre cele mai bine vândute cărţi, cu o reducere de 30%!

Iată câteva dintre cele 100 bestsellere care te aşteaptă în Librăria Virtuală:

Nedim Gursel – Fiicele lui Allah
Urmărit în justiţie în Turcia pentru “denigrarea valorilor religioase ale populaţiei”, Nedim Gursel oferă în aceasta operă de ficţiune în primul rând o desăvârşită artă literară, dincolo de rase, culturi şi religii.
Viaţa Profetului Islamului, faptele de arme ale unui tânăr ofiţer otoman, copilăria legănată de credinţa musulmană a autorului, tânguirile Fiicelor lui Allah – trei zeiţe din panteonul arab – toate îşi regăsesc locul pe această harta literară a Turciei, precisă şi poetică în aceeaşi măsură, în care modernitatea şi tradiţia se îngemănează nu întotdeauna armonios.

Julian Barnes – Sentimentul unui sfârşit
Tony Webster se îndreaptă spre vârsta a treia. După o căsătorie şi un divorţ liniştit, după o viaţă molcomă, departe de senzaţiile tari, priveşte în urmă. Amintirile s-au adunat şi se cer desluşite. O scrisoare primită de la un avocat declanşează o incursiune în trecut, într-un tărâm în care nimic nu este limpede.  Poveste despre un om care încearcă să se împace cu ce a trait, cu ce n-a trait şi cu ce crede că a experimentat, Sentimentul unui sfârşit caută adevăruri şi explicaţii. Dar ele sunt la fel de neclare şi de capricioase ca memoria însăşi.

Philip K. Dick – Timpul dezarticulat
Cunoscutul roman al lui Philip K. Dick pune în lumină abisul dintre reprezentarea noastră asupra universului şi universul în sine. Este anul 1998, dar Ragle Gumm se crede în 1959. Are impresia că a luptat în al Doilea Război Mondial şi că trăieşte liniştit într-o comunitate mică. Însă, după ce trece prin halucinaţii tulburătoare, începe să bănuiască altceva. Suspiciunile declanşează o aventură la sfârşitul căreia va descoperi că el însuşi este centrul unei lumi dezarticulate.

John Dos Passos – Trilogia S.U.A.: Marile afaceri
În romanele care compun trilogia SUA – Paralela 42, Nouăsute nouăsprezece şi Marile afaceri –  Dos Passos creionează unul dintre cele mai semnificative portrete colective ale Americii, schiţate cu umorul sarcastic al postmodernismului american şi cu un ascuţit simţ al observaţiei sociale. Destinul personajelor întreţesut cu evenimentele vremii şi naraţiunea plină de vervă, construită cu o tehnică originală extrem de bine susţinută,  fac din trilogia SUA una dintre cele mai tentante lecturi ale clasicilor modernităţii.

Cecily Von Ziegesar – Gossip Girl: Un trio infernal
Povestea începe cu trei adolescenţi de cincisprezece ani absolut formidabili şi absolut imposibil de despărţit: Serena van der Woodsen, Blair Waldorf şi Nate Archibald. Blair era îndrăgostită până peste cap de Nate şi de ochii lui verzi şi neastâmpăraţi încă de când era o copiliţă ce-şi dădea ifose. Ghinionul ei, însă, că Nate visa la frumoasa şi nedespărţita ei prietenă, Serena. Care, la rândul său, avea un secret pe care nu îl împărtăşea cu nici unul dintre ei. Ei bine… se prea poate ca cei mai buni prieteni să nu fie totuşi chiar atât de apropiaţi pe cât s-ar fi crezut…

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *