22 de ani cu Editura Nemira

600p400În urmă cu 22 de ani, pe 22 iulie 1991, Editura Nemira lua naştere. Atunci începea frumoasa poveste a cărţilor, plină de împliniri şi neprevăzut, ce este spusă și astăzi cu aceeași pasiune.

Din 1991 şi până acum am reuşit să oferim cititorilor noştri aproximativ 2500 de titluri în peste  20 de milioane de exemplare. De la prima carte publicată atunci, Monte Cassino de Sven Hassel, şi până acum am dăruit cititorilor noştri cărţi mult îndrăgite, pregătite cu profesionalism şi pasiune de către echipa noastră.  Astăzi, Nemira oferă cititorilor săi o selecție bogată, cu peste 700 de titluri din domenii diverse – literatură science fiction, fantasy, ficțiune literară, literatură de divertisment, suspans și thrillere, erotică, precum și apreciate volume de religie, filozofie, teatru, istorie și umor.

valentin nicolau“Nemira e numele unui munte, al unui vârf de munte din Carpații Orientali. Se pare că numele muntelui a fost dat după cel al vântului ce bate necontenit pe creasta lui. Înseamnă „fără încetare“, „fără pace“, în sensul că nu-și găsește niciodată liniștea. O editură care poartă numele Nemira nu poate stârni decât neliniști intelectuale. Și multă plăcere – plăcerea lecturii.”Valentin Nicolau, director al Editurii Nemira

Mulţumim celor care din 1991 și până astăzi au fost alături de noi şi de cărțile noastre, dar și noilor generații care vin puternic din urmă cu o poftă nebănuită de lectură.

Pentru a sărbători împreună această ocazie, astăzi Editura Nemira oferă tuturor pasionaților de cărți bune o reducere specială pentru orice carte achiziționată din librăria noastră virtuală: pe 22 iulie aveți o reducere suplimentară de 22% care se  va adăuga reducerilor existente deja.

Cu ocazia acestui eveniment, Editura Nemira reîntărește promisiunea de a oferi cititorilor săi plăcerea lecturii cu fiecare carte publicată.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published. Required fields are marked *